Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis a promulgat legea antifumat

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a promulgat legea antifumat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretul pentru promulgarea Legii privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, act normativ cunoscut publicului larg drept legea antifumat. La 45 de zile de cand actul normativ este publicat in Monitorul Oficial, legea va intra in vigoare. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis a promulgat legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise

Presedintele Iohannis a promulgat vineri legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise, potrivit unui comunicat al Cotroceniului. Legea urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial si va intra in vigoare la 45 de zile din acel moment. Legea, declarata constitutionala de CCR, interzice fumatul in toate spatiile publice inchise.

Politic Show: Klaus Iohannis va promulga legea care interzice fumatul imediat ce ajunge la Cotroceni; Elena Udrea: Ultimul raport MCV are mai multe erori. Nu doar coruptia ucide; Tariceanu sustine ca nu foloseste coloana oficiala

Cine sunt penalii aparati de Parlament, care ne strica imaginea in raportul MCV. Raportul MCV dat publicitatii miercuri ii critica pe. Marko Bela: UDMR vrea alegerea primarilor intr-un singur tur. Senatorul UDMR Marko Bela sustine ca legea actuala nu ar trebui schimbata.

Iohannis a promulgat legea referitoare la interzicerea fumatului in spatiile publice inchise

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul pentru promulgarea actului normativ privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Iohannis a promulgat Legea anti-fumat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare al Legii care interzice fumatul in spatiile publice inchise, informeaza Administratia Prezidentiala.

Legea antifumat. Ce sanctiuni risca fumatorii care o incalca

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru promulgarea actului normativ privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Presedintele CCR: Ma las de fumat in spatiile publice cand intra in vigoare legea antifumat

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, ca va renunta la fumatul in spatii publice, daca legea antifumat va intra in vigoare.

Legea antifumat este constitutionala

Legea antifumat este constitutionala, au decis ieri, in unanimitate, judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei, respingand o sesizare formulata de 33 de senatori impotriva actului normativ. Parlamentarii au sustinut in decembrie anul trecut ca prin definirea spatiului public inchis ca orice spatiu destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate, actul normativ introduce o forma de discriminare.

Ce sanctiuni risca cei care incalca legea antifumat din martie. Un sfert din populatia Romaniei fumeaza

Cei care vor incalca legea antifumat, care ar putea intra in vigoare din martie, risca amenzi de pana la 500 de lei. Amenzi si mai usturatoare vor primi cluburile, barurile sau restaurantele care se sustrag de la aplicarea legii.

Legea antifumat, declarata constitutionala, dupa o decizie unanima. Cand va intra in vigoare

Legea antifumat este constitutionala, au decis miercuri judecatorii CCR in unanimitate, respingand sesizarea formulata de 33 de senatori, care au sustinut ca, prin definirea spatiului public inchis, acest act normativ introduce o forma de discriminare.

Klaus Iohannis s-a mutat intr-o casa de lux. Cum arata domeniul

Presedintele Klaus Iohannis s-a mutat in Vila Lac 3, vila de protocol in care a locuit Traian Basescu pe perioada mandatelor sale. Klaus Iohannis a locuit un an in Vila Lac 2. Dana Grecu a prezentat, vineri,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )