Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis s-a mutat intr-o casa de lux. Cum arata domeniul

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis s-a mutat intr-o casa de lux. Cum arata domeniul

Presedintele Klaus Iohannis s-a mutat in Vila Lac 3, vila de protocol in care a locuit Traian Basescu pe perioada mandatelor sale. Klaus Iohannis a locuit un an in Vila Lac 2. Dana Grecu a prezentat, vineri,. continuă pe Antena3

Doua persoane, duse la Politia din Sibiu, dupa ce au fotografiat casa presedintelui Klaus Iohannis

Doua persoane au ajuns, marti seara, sediul Politiei Sibiu, dupa ce au fotografiat casa din Sibiu a presedintelui Klaus Iohannis. in urma verificarilor, politistii au stabilit ca ei nu reprezinta niciun pericol.

Publicitatea prin Google, folosita ca atac la Klaus Iohannis pe site-ul Adevarul

Pe site-ul Adevarul, prin sistemul de afisare a publicitatii Google AdWords, a fost sponsorizata o reclama care dezinformeaza cu privire la o lege promulgata de Klaus Iohannis.

Remus Cernea face apel la Klaus Iohannis si la Prima Doamna sa nu mai poarte blanuri

Deputatul independent Remus Cernea a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis si sotiei sale, Carmen Iohannis, in care le cere sa nu poarte articole vestimentare realizate din blanuri de animale.

Klaus Iohannis a promulgat legea antifumat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretul pentru promulgarea Legii privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, act normativ cunoscut publicului larg drept legea antifumat. La 45 de zile de cand actul normativ este publicat in Monitorul Oficial, legea va intra in vigoare.

Klaus Iohannis: Angajamentul Romaniei pentru independenta justitiei este ireversibil

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza ca Raportul elaborat de catre Comisia Europeana, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele inregistrate.

Klaus Iohannis: Raportul MCV confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele cu privire la reforma in sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza ca Raportul elaborat de catre Comisia Europeana, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), document publicat miercuri, confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele inregistrate de Romania cu privire la reforma in sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei, informeaza Administratia Prezidentiala. Romania se afla pe o directie ascendenta in indeplinirea obiectivelor din cadrul MCV, angajamentul tarii noastre pentru consolidarea statului de drept si independenta justitiei fiind unul ireversibil, se mai arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Ce spune femeia dusa la Politie fiindca a pozat casa lui Iohannis

O jurnalista din Sibiu a fost dusa la sectia de Politie, pentru ca, in timp ce era in trecere prin orasul unde a lucrat, a pozat casa presedintelui Klaus Iohannis. Alla Tofan a scris despre aceasta intamplar.

Politic Show: Klaus Iohannis va promulga legea care interzice fumatul imediat ce ajunge la Cotroceni; Elena Udrea: Ultimul raport MCV are mai multe erori. Nu doar coruptia ucide; Tariceanu sustine ca nu foloseste coloana oficiala

Cine sunt penalii aparati de Parlament, care ne strica imaginea in raportul MCV. Raportul MCV dat publicitatii miercuri ii critica pe. Marko Bela: UDMR vrea alegerea primarilor intr-un singur tur. Senatorul UDMR Marko Bela sustine ca legea actuala nu ar trebui schimbata.

Presedintele BERD vine in Romania pentru a discuta cu Klaus Iohannis, Dacian Ciolos si Mugur Isarescu

Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Suma Chakrabarti, vine in Romania, in perioada 1- 2 februarie 2016, pentru a purta discutii cu oficialii romani si cu partenerii de afaceri, se arata intr-un comunicat al bancii remis, astazi, redactiei.

Klaus Iohannis, ajuns de blestemul lui Constantine, Constantine...

Videoclipul e vechi de aproape un an, dar e la fel de valabil. Mai ales ca referenul Constantine, Constantine nu si-a pierdut popularitatea. Asa ca Mihai Bendeac nu il putea ierta pe Iohannis si i-a intrerupt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )