Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis, reactie dupa decizia CCR: O legislatie neclara duce la abuzuri

Antena3 Antena3,
Iohannis, reactie dupa decizia CCR: O legislatie neclara duce la abuzuri

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, miercuri, in urma deciziei CCR. Una peste alta mi se pare ca la Curte s-a judecat calm si sper ca aceasta decizie sa fie una care clarifica si. continuă pe Antena3

Udrea, reactie dupa decizia CCR: Cei care au tipat ca se va dezincrimina abuzul in serviciu se dovedesc a fi niste mincinosi care au vrut sa puna presiune pe judecatori

Decizia Curtii Constitutionale de miercuri demonstreaza ca toti aceia care pana acum tipau ca se doreste dezincriminarea abuzului in serviciu nu sunt decat niste mincinosi, a acuzat Elena.

Iohannis: Sper ca decizia CCR sa fie una care clarifica si inlesneste parcursul Justitiei in Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spera ca decizia Curtii Constitutionale referitoare la abuzul in serviciu sa fie una care clarifica si inlesneste parcursul Justitiei. Evident ca nu va.

CTP, despre decizia CCR cu privire la abuzul in serviciu: E un indemn pentru functionari sa-i considere pe cetateni niste viermi. Sintagmele, puse acolo de hoti pentru hoti

Decizia CCR privind exceptia de neconstitutionalitate ridicata la articolul care defineste abuzul in serviciu in Codul penal este dur cristicata de Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul este de parere.

Traian Basescu, despre decizia CCR: A eliminat marul discordiei. Kovesi a mintit o natiune intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat,miercuri, ca decizia CCR arata ca sefa DNA Laura Kovesi a mintit o natiune intreaga pentru ca nimeni nu a pus problema dezincriminarii abuzului in.

Blaga, despre decizia CCR: Cred ca a dat-o rabinul din Buhusi, ca n-am inteles mare lucru

Cred ca decizia CCR a dat-o rabinul din Buhusi, ca nu am inteles mare lucru, a declarat liderul PNL Vasile Blaga, acesta precizand ca, totusi, va respecta hotararea judecatorilor. Eu,.

Klaus Iohannis, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Sper sa fie una care inlesneste parcursul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bulgaria, a vorbit, miecuri dupa-amiaza, la Ambasada Romaniei la Sofia, despre decizia Curtii Constitutionale Romane privind abuzul in serviciu.

Cristoiu: Cum sa pui intr-un Cod Penal cuvantul defectuos? De aceasta formulare ar trebui sa ne fie rusine. Decizia CCR este exceptionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca spera ca decizia Curtii Constitutionale referitoare la abuzul in serviciu sa fie una care clarifica si inlesneste parcursul Justitiei. Detalii AICI).

Patronul Rapidului, reactie dupa pronuntarea falimentului. Nu stiu cine ne vrea raul

Valerii Moraru a vorbit despre decizia de azi a Tribunalului Bucuresti, insa incearca sa-i linisteasca pe fani si spune ca falimentul este departe de echipa giulesteana. Suporterii.

Dumitru Dragomir, reactie dupa condamnarea primita in dosarul Universitatii Craiova: Ce sa fac? Sa-mi ia viata!

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, reactioneaza dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova, alaturi de Mi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2816 seconds )