Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis: Romania nu este o tara xenofoba, nici autista, nici separatista

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Romania nu este o tara xenofoba, nici autista, nici separatista

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, luni, intr-o conferinta de presa, despre actuala criza a migratiei, cotele voluntare sau obligatorii de imigranti, precum si despre problemele de la frontierele spatiului Schengen. Despre aceasta ultima tema, seful de stat a sustinut ca e in prezent nefunctional. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Romania nu este o tara xenofoba, nici autista, nici separatista

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in contextul refuzului cotelor de refugiati, ca Romania nu este o tara xenofoba, nici autista, nici separatista, el spunand ca oferta tarii noastre pentru primirea refugiatilor este foarte generoasa.

Klaus Iohannis: Romania nu este o tara xenofoba, nici autista, nici separatista

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, in contextul refuzului cotelor de refugiati, ca Romania nu este o tara xenofoba, nici autista, nici.

Klaus Iohannis, despre criza refugiatilor: Romania nu e o tara xenofoba, nici autista, nici separatista. Daca primim imigranti, nu ii primim in regim de hotel, ni-i asumam. Ei trebuie integrati in societate, nu vrem sa cream noi cazuri sociale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, cu privire la criza refugiatilor din Europa, ca exista alte forme prin care tarile care refuza cotele obligatorii isi pot arata solidaritatea, iar Romania e solidara si cu ceilalti membri din UE si intr-o masura care se va arata pe parcurs si prin tranzit. Romania nu e o tara xenofoba, nici autista, nici separatista, noi dorim sa contribuim la rezolvarea acestei chestiuni, a insistat seful statului, aratand ca foarte multa lume crede ca primirea migrantilor inseamna locuri de cazare. Nu despre asta vorbim, noi daca primim imigranti nu ii primim in regim de hotel, ci ni-i asumam . ), ei trebuie integrati in societate, a aratat Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )