Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iohannis: Romania intelege pericolul sporit al conflictului din Ucraina si se implica in solutionare

Antena3 Antena3,
Iohannis: Romania intelege pericolul sporit al conflictului din Ucraina si se implica in solutionare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi noapte, dupa incheierea reuniunii Consiliului European, ca Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, la finalul summitului Consiliului European: Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui

Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui. Am convenit sa intesificam cooperarea bilaterala cu partea ucraineana. , a declarat Iohannis la terminarea summit-ului Consiliului European. Intrebat de HotNews. ro in ce va consta aceasta implicare a Romaniei, presedintele Iohannis a spus ca va oferi detalii inainte de vizita pe care o va face la Kiev. Avem sperante ca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei va deveni o prioritate pentru toti participantii la aceste negocieri, ceea ce nu a fost cazul pana acum in cazul Federatiei Ruse, a declarat presedintele. Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European.

Ce parere are Iohannis despre pactul de la MInsk

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi noapte, dupa incheierea reuniunii Consiliului European, ca Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui, informeaza Mediafax.

Ce parere are Iohannis despre pactul de la Minsk

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi noapte, dupa incheierea reuniunii Consiliului European, ca Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui, informeaza Mediafax.

Petro Porosenko: Guvernul este pregatit sa decreteze legea martiala in cazul escaladarii conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a anuntat miercuri ca Executivul de la Kiev este pregatit sa decreteze legea martiala in tara daca va avea loc o escaladare a conflictului din estul separatist,.

Romanii din Ucraina spun ca se tem in continuare de rebeli, in ciuda acordului la care s-a ajuns la Minsk (VIDEO)

Negocierile de la Minsk au tinut o Europa cu sufletul la gura. Romanii din Ucraina spuneau cu putin timp inainte de acordul de la Minsk ca sunt gata sa rupa granita in cazul unui razboi si sa vina in.

Progres urias intre Porosenko si Putin: sunt de acord 80% privind criza din Ucraina

Presedintii ucrainean Petro Porosenko si rus Vladimir Putin au facut un progres urias in negocierile cu privire la criza din Ucraina care se desfasoara la Minsk, ajungand la un acord asupra a 80% - zece puncte - din documentul final, a.

Petro Porosenko, decis sa puna capat violentelor din Ucraina imediat si fara conditii

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a decis ca este decis sa puna capat violentelor din Ucraina imediat si fara conditii, in cadrul summitului de la Minsk, pentru a demara un dialog politic cu regiunile separatiste din estul tarii, informeaza.

Mentinerea echilibrului de putere la Marea Neagra solutia rezolvarii conflictului din Ucraina

Dupa mai multe ore de negocieri in formatul Normandia , s-a dovedit ceea ce era de asteptat: pentru Vladimir Putin nu exista obligatii care sa fie asumate si respectate. La doar cateva ore dupa semnarea documentului, trupele ruse regulate, intr-o demonstratie de forta, treceau granita ruso-ucraineana pentru a contribui la preluarea unor puncte nodale din estul Ucrainei: Debaltevo, situat intre Donetk si Lugansk, respectiv portul Mariupol.

VIDEO. Iohannis: Romania vrea sa adopte moneda euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, ca a subliniat in cadrul reuniunii ca Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana, informeaza Mediafax.

25 de oameni au murit in urma confruntarilor armate de vineri din Ucraina

Cel putin 25 de oameni au murit in urma confruntarilor armate de vineri din estul Ucrainei, arata un bilant publicat de Kyiv Post. Luptele au continuat in pofida acordului obtinut la Minsk, care prevede.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )