Libnet.ro
UNICEF

00:08

Mentinerea echilibrului de putere la Marea Neagra solutia rezolvarii conflictului din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Mentinerea echilibrului de putere la Marea Neagra solutia rezolvarii conflictului din Ucraina

Dupa mai multe ore de negocieri in formatul Normandia , s-a dovedit ceea ce era de asteptat: pentru Vladimir Putin nu exista obligatii care sa fie asumate si respectate. La doar cateva ore dupa semnarea documentului, trupele ruse regulate, intr-o demonstratie de forta, treceau granita ruso-ucraineana pentru a contribui la preluarea unor puncte nodale din estul Ucrainei: Debaltevo, situat intre Donetk si Lugansk, respectiv portul Mariupol. continuă pe Adevărul

Exercitii militare in Marea Neagra. Americanii au testat distrugatorul USS Cole

Distrugatorul american USS Cole a efectuat, joi, un exercitiu impreuna cu Fortele navale romane, in Marea Neagra, potrivit unui comunicat al Flotei a VI-a a Statelor Unite. Distrugatorul USS Cole DDG 67) a.

Distrugatorul american USS Cole, exercitiu cu Fortele navale romane in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Cole a efectuat, joi, un exercitiu impreuna cu Fortele navale romane, in Marea Neagra, informeaza un comunicat al Flotei a VI-a a Statelor Unite. Distrugatorul USS Cole DDG 67).

Distrugatorul USS Cole a efectuat un exercitiu cu o nava romaneasca, in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Cole a efectuat, joi, un exercitiu impreuna cu Fortele navale romane, in Marea Neagra, informeaza Flota a VI-a a Statelor Unite. Distrugatorul USS Cole DDG 67) a participat la un.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )