Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iohannis a semnat numirea lui Tudorache la sefia MAI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a semnat numirea lui Tudorache la sefia MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind numirea lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, despre numirea lui Tudorache la MAI: Este un nimeni, face parte din categoria talibanilor din Guvern

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat despre numirea lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, ca pentru el, personal, acestea este un nimeni si ca, din ceea ce a citit in presa, Tudorache face.

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne. La ce ora depune demnitarul juramantul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne. Noul sef al Internelor va depune juramantul la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

Noul ministru de interne depune juramantul miercuri. Presedintele i-a semnat numirea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc miercuri, la ora 16,00, la Palatul Cotroceni.

Tariceanu: Iohannis a avut o interventie ca eu sa fiu schimbat de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, la Romania TV, ca iarna trecuta presedintele Klaus Iohannis a avut o interventie pentru ca el sa fie schimbat din a doua functie in stat. Pus sa dea mai multe detalii, Tariceanu a refuzat sa dea mai multe detalii, afirmand ca atat poate spune in acest moment.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )