Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iohannis, de Ziua Libertatii Presei: incurajez jurnalistii ca si in cele mai dificile momente sa ramana obiectivi

Adevărul Adevărul,
Iohannis, de Ziua Libertatii Presei: incurajez jurnalistii ca si in cele mai dificile momente sa ramana obiectivi

Presedintele Klaus Iohannis transmite, pe Facebook, un mesaj de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, afirmand ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica, el incurajand jurnalistii ca si in cele mai dificile momente ale activitatii lor sa ramana obiectivi si determinati sa afle si sa prezinte intotdeauna adevarul. continuă pe Adevărul

Ce le ureaza Klaus Iohannis jurnalistilor, de Ziua Internationala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis a publicat astazi, 3 mai, de Ziua mondiala a libertatii presei, un mesaj in care afirma ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Seful statului le-a urat jurnalistilor sa fie obiectivi si si determinati sa afle adevarul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei: O democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Ramaneti obiectivi si in cele mai dificile momente

Presedintele Klaus Iohannis a transmis jurnalistilor un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. Seful statului este de parere ca o democratie nu poate fi autentica fara o presa.

Mesajul premierului Ciolos, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj de Ziua Mondiala a Libertatii Presei in care condamna orice incalcare a libertatii de exprimare si amenintarile la adresa sigurantei fizice a jurnalistilor, transmitand totodata recunostinta si sustinerea sa pentru ziaristii care isi fac meseria cu onestitate, curaj si motivatie pentru reflectarea adevarului.

De Ziua Mondiala a Libertatii Presei

3 mai e Ziua Mondiala a Libertatii Presei. Cu aceasta ocazie as dori sa evoc personalitatea a trei jurnalisti care, intr-o Romanie nelibera, intr-o Romanie in care fiecare cuvant scris era atent cumpanit si drastic controlat, in care presa avea arareori dreptul si libertatea de a nu fi supusa propagandei si minciunii comuniste, au adus, de la 2. 000 de kilometri distanta, vocea adevarului.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa.

Cele mai frumoase amenajari de birouri din Cluj, orasul care concureaza Bucurestiul la bun gust

Cluj - Napoca, al doilea cel mai mare oras al tarii, devine pe zi ce trece unul dintre cele mai atractive orase pentru dezvoltarea si amenajarea de birouri din Romania, iar acest lucru este evidentiat tot mai mult de cele mai noi sedii ale marilor.

Takayuki Seto, strainul cu cele mai multe meciuri disputate in Liga 1

Mijlocasul japonez Takayuki Seto de la Astra Giurgiu a devenit jucatorul strain cu cele mai multe prezente pe prima scena a fotbalului romanesc.

Sarbatorile pascale, cele mai sigure din ultimii cinci ani

Sarbatorile pascale de anul acesta au fost cele mai sigure din ultimii cinci ani, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, luni, intr-o declaratie de presa, potrivit unui comunicat venit pe adresa redactiei.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Ministerul de Interne: Sarbatorile de Pasti din 2016, cele mai sigure si lipsite de incidente din ultimii 5 ani

Sarbatorile de Pasti din 2016 au fost cele mai sigure si lipsite de incidente din ultimii 5 ani. Numarul accidentelor rutiere, al incidentelor inregistrate in noaptea de Inviere si al interventiilor ambulantelor si ale echipajelor SMURD a fost in scadere fata de alti ani, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, comisarul Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat al MAI.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )