Libnet.ro
UNICEF

20:00

De Ziua Mondiala a Libertatii Presei

Adevărul Adevărul,
De Ziua Mondiala a Libertatii Presei

3 mai e Ziua Mondiala a Libertatii Presei. Cu aceasta ocazie as dori sa evoc personalitatea a trei jurnalisti care, intr-o Romanie nelibera, intr-o Romanie in care fiecare cuvant scris era atent cumpanit si drastic controlat, in care presa avea arareori dreptul si libertatea de a nu fi supusa propagandei si minciunii comuniste, au adus, de la 2. 000 de kilometri distanta, vocea adevarului. continuă pe Adevărul

Mesajul premierului Ciolos, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj de Ziua Mondiala a Libertatii Presei in care condamna orice incalcare a libertatii de exprimare si amenintarile la adresa sigurantei fizice a jurnalistilor, transmitand totodata recunostinta si sustinerea sa pentru ziaristii care isi fac meseria cu onestitate, curaj si motivatie pentru reflectarea adevarului.

Ce le ureaza Klaus Iohannis jurnalistilor, de Ziua Internationala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis a publicat astazi, 3 mai, de Ziua mondiala a libertatii presei, un mesaj in care afirma ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Seful statului le-a urat jurnalistilor sa fie obiectivi si si determinati sa afle adevarul.

Iohannis, de Ziua Libertatii Presei: incurajez jurnalistii ca si in cele mai dificile momente sa ramana obiectivi

Presedintele Klaus Iohannis transmite, pe Facebook, un mesaj de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, afirmand ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica, el incurajand jurnalistii ca si in cele mai dificile momente ale activitatii lor sa ramana obiectivi si determinati sa afle si sa prezinte intotdeauna adevarul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei: O democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Ramaneti obiectivi si in cele mai dificile momente

Presedintele Klaus Iohannis a transmis jurnalistilor un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. Seful statului este de parere ca o democratie nu poate fi autentica fara o presa.

Libertatea presei, la cel mai jos nivel din ultimul deceniu

In fiecare an, pe 3 mai, este marcata Ziua Mondiala a Libertatii Presei. Un prilej de reflectie in randul jurnalistilor, ziua de astazi ne aminteste, daca mai era cazul, cat de importanta este presa pentru procesul democratic.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )