Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Ariton, audiat la DNA ca martor in dosarul privind gala Campion pentru Romania.

România Liberă România Liberă,
Ion Ariton, audiat la DNA ca martor in dosarul privind gala Campion pentru Romania.

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton s-a prezentat, luni, la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul privind organizarea galei Campion pentru Romania, la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, informeaza Mediafax. Ion Ariton nu a facut declaratii la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Fostul ministru al Economiei Ion Ariton a fost audiat la DNA si in 3 septembrie. Procurorii anticoruptie i-au audiat in acest dosar, printre altii, pe fostul antrenor al . continuă pe România Liberă

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton, audiat in dosarul privind organizarea galei Campion pentru Romania

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fiin dosarul privind organizarea galei Campion pentru Romania in care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy.

Ion Ariton chemat la DNA pentru a doua oara, intr-un dosar care o vizeaza pe Udrea

Ion Ariton a fost chemat la DNA, pentru a doua oara ca martor, intr-un dosar care o vizeaza pe Elena Udrea, fost ministru al Transporturilor. Procurorii incearca sa afle de la fostul ministru al Economiei ce.

Florin Salam: Am fost audiat ca martor, dupa un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii

25- Cantaretul Florin Salam a declarat, la iesirea de la DIICOT, ca a fost audiat ca martor, dupa ce a fost la un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii, spunand insa ca nu stie ca cineva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )