Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ion Ariton chemat la DNA pentru a doua oara, intr-un dosar care o vizeaza pe Udrea

Antena3 Antena3,
Ion Ariton chemat la DNA pentru a doua oara, intr-un dosar care o vizeaza pe Udrea

Ion Ariton a fost chemat la DNA, pentru a doua oara ca martor, intr-un dosar care o vizeaza pe Elena Udrea, fost ministru al Transporturilor. Procurorii incearca sa afle de la fostul ministru al Economiei ce. continuă pe Antena3

Ion Ariton, audiat la DNA ca martor in dosarul privind gala Campion pentru Romania.

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton s-a prezentat, luni, la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul privind organizarea galei Campion pentru Romania, la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, informeaza Mediafax. Ion Ariton nu a facut declaratii la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Fostul ministru al Economiei Ion Ariton a fost audiat la DNA si in 3 septembrie. Procurorii anticoruptie i-au audiat in acest dosar, printre altii, pe fostul antrenor al .

Comisia de mediere pe tema pactului de coabitare s-a reunit pentru a doua oara

Comisia de mediere privind pactul de coabitare dintre premier si presedinte s-a reunit, luni, la ora 16. 00, pentru a doua oara. La intalnire participa 5 membri ai comisiei, reprezentanti ai celor doua parti.

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton, audiat in dosarul privind organizarea galei Campion pentru Romania

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fiin dosarul privind organizarea galei Campion pentru Romania in care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy.

Vanzarile Volkswagen au depasit, pentru prima oara, 7 milioane de vehicule

Vanzarile Volkswagen au depasit pentru prima oara, la noua luni, nivelul de 7 milioane de vehicule, sustinute de cererea din China, care a compensat declinul din Europa, potrivit Bloomberg.

Maricel Pacuraru, adus la DNA, pentru a fi audiat in dosarul Realitatea Media

Omul de afaceri Maricel Pacuraru a fost adus la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), luni seara, pentru a fi audiat in dosarul in care anchetatorii au inceput deja urmarirea penala fata de noua persoane, intre care fratele si o apropiata a lui Elan Schwartzenberg, informeaza Mediafax.

Maricel Pacuraru, adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul Realitatea Media.

Omul de afaceri Maricel Pacuraru a fost adus la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), luni seara, pentru a fi audiat in dosarul in care anchetatorii au inceput deja urmarirea penala fata de noua persoane, intre care fratele si o apropiata a lui Elan Schwartzenberg. Pacuraru a fost adus la DNA impreuna cu mai multe persoane care ar fi vizate in dosarul legat de Realitatea Media, in urma perchezitiilor facute inclusiv la imobile detinute de acesta, transmite Mediafax. Noua .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )