Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ion Cristoiu acuza Reporter Virtual de exces de zel: De ce trebuia sa sara cu ghearele si cu dintii in apararea lui Klaus Iohannis?

B1 B1,
Ion Cristoiu acuza Reporter Virtual de exces de zel: De ce trebuia sa sara cu ghearele si cu dintii in apararea lui Klaus Iohannis?

Revenirea din SUA a presedintelui ales, Klaus Iohannis, naste discutii aprinse in spatiul virtual. intr-o postare pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu critica publicatia Reporter Virtual pentru modul. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Cristian Preda ii va da ordine membrului simplu al PMP care va fi Traian Basescu

In editorialul publicat astazi pe blogul sau, Ion Cristoiu apara principiul binelui rasplatit tot cu bine si vorbeste despre atitudinea europarlamentarului Cristian Preda fata de Traian Basescu. Cristoiu.

Ion Cristoiu: Intelectualii basisti sa scrie in aceasta saptamana despre Epoca Basescu

Un deceniu in viata unei tari precum Romania, aflata intr-un ritm accelerat de mutatii social-politice in directia europenizarii, inseamna in plan istoric o Epoca, este de parere jurnalistul Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu: Cine a avut interesul ca un document DNA sa apara duminica la pranz, inaintea sedintei PSD?

In contextul publicarii, de catre Robert Turcescu, pe blogul personal, a unui document DNA privind disjungerea cazului Bica-ANRP intr-un altul in care apar nume grele din politica detalii AICI), jurnalistul Ion.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )