Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ion Cristoiu: Declaratia ambasadorului american a urmarit sa-i descurajeze pe politicienii romani si a starnit in randurile babuinilor din Romania o agitatie vecina cu paranoia

B1 B1,
Ion Cristoiu: Declaratia ambasadorului american a urmarit sa-i descurajeze pe politicienii romani si a starnit in randurile babuinilor din Romania o agitatie vecina cu paranoia

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti de pe blogul personal despre declaratia ambasadorului american la Chisinau. Jurnalistul a spus ca aceasta declaratie a ambasadorului a. continuă pe B1

Ion Cristoiu: in atentia lui Traian Basescu: Nu Florian Coldea, ci Klaus Iohannis e protectorul lui Petre Toba!

Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri de pe blogul personal despre acuzatiile de plagiat la adresa ministrului de Interne, Petre Toba. Ion Cristoiu aminteste ca presedintele CNATDCU a.

Ion Cristoiu: De ce-si permite Raluca Pruna sa-l trateze pe procurorul general, Augustin Lazar, scuzati expresia, cu fundul? E mai mare-n grad ca el?

Jurnalistul Ion Cristoiu dezbate in Gandul de duminica, de pe blogul personal, modul in care ministrul Justitiei, Raluca Pruna si procurorul general, Augustin Lazar interactioneaza.

Ion Cristoiu: Sa nu-si fi dat seama Catalin Tolontan ca era vorba de ceva mult mai grav decat de expresia unei turmentari?

Jurnalistul Ion Cristoiu dezbate in Gandul de sambata de pe blogul personal mai multe subiecte, plecand de la cel din ziua precedenta cu privire la intoarcerea in.

Dan Dungaciu: Apara-ma, Doamne, de prieteni. Despre declaratiile ambasadorului american la Chisinau in zece puncte

A nu reactiona la declaratiile ambasadorului Statelor Unite in R. Moldova facute la postul public de televiziune 26 august 2016) este, din perspectiva romaneasca, o ipocrizie. Un parteneriat strategic nu se cladeste pe susoteli, taceri insidioase si.

EXCLUSIV Dan Dungaciu: Apara-ma, Doamne, de prieteni. Despre declaratiile ambasadorului american la Chisinau in zece puncte

A nu reactiona la declaratiile ambasadorului Statelor Unite in R. Moldova facute la postul public de televiziune 26 august 2016) este, din perspectiva romaneasca, o ipocrizie. Un parteneriat strategic nu se cladeste pe susoteli, taceri insidioase si inghitit de broaste geo)politice.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )