Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ion Cristoiu, despre situatia din Turcia: A primit si primeste Klaus Iohannis raspunsuri din partea SIE? Daca da, de ce sta ca mortu-n papusoi?

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre situatia din Turcia: A primit si primeste Klaus Iohannis raspunsuri din partea SIE? Daca da, de ce sta ca mortu-n papusoi?

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de marti de pe blogul personal despre intrebarile la care SIE ar trebui sa raspunda cat mai exact in informarea lui Klaus. continuă pe B1

intrebarea intrebarilor: Daca Erdogan se cearta cu americanii, de partea cui vom fi noi, romanii? Ion Cristoiu, despre situatia din Turcia

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de duminica de pe blogul personal despre tentativa de lovitura de stat a armatei din Turcia. Facand o paralela cu acest subiect,.

Ion Cristoiu, despre tragedia din Nisa: Cum se scapa in Franta de demisii la nivel inalt: Se pune atentatul de la Nisa pe seama ISIS

In contextul tragediei petrecuta de Ziua Frantei la Nisa, jurnalistul Ion Cristoiu si-a exprimat parerea in Gandul de sambata, pe blogul sau. Acesta este de parere ca.

Basescu despre situatia din Turcia: Erdogan a reusit sa isi ostilizeze toti vecinii

Fostul presedinte Traian Basescu explica tentativa de lovitura din stat din Turcia prin faptul ca presedintele Erdogan incearca sa acapareze toata puterea, informeaza Agerpres.

Basescu, despre situatia din Turcia: Erdogan a gresit

Fostul presedinte Traian Basescu explica tentativa de lovitura din stat din Turcia prin faptul ca presedintele Erdogan incearca sa acapareze toata puterea. El a declarat duminica sear.

Presedintele Klaus Iohannis, despre situatia din Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj pe tema situatiei din Turcia,sustinandcaTurcia este un partener strategic al Romaniei si aliat in cadrul.

Barack Obama a convocat de urgenta Consiliul National de Securitate pentru a discuta despre situatia din Turcia

Consiliul National de Securitate de la Casa al SUA, precum si echipa de experti a presedintelui american Barack Obama au fost convocate de urgenta sambata de liderul de la Casa Alba pentru a analiza.

Cred ca s-ar impune un summit extraordinar

Europarlamentarul Norica Nicolai ALDE) considera ca s-ar impune o reuniune a liderilor europeni privind situatia din Turcia, ea mentionand ca PE poate doar sa adopte o rezolutie de urgenta prin care sa isi exprime pozitia politica pe aceasta tema.

Atentionare de calatorie MAE: Situatia din Turcia ramane instabila, mai ales in Ankara si Istanbul

Ministerul roman de externe informeaza, in cadrul unei atentionari de calatorie, ca situatia de securitate din Turcia se mentine instabila, cu precadere in aria capitalei Ankara si a orasului Istanbul.

Organizatiile pentru drepturile omului sesizeaza institutiile statului roman in legatura cu situatia din Turcia dupa lovitura de stat esuata

Mai multe organizatii non-profit au transmis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, premierului Dacian Ciolos si ministrului de Externe, Lazar Comanescu, prin care le solicita sa exprime o pozitie publica cu privire la necesitatea respectarii drepturilor omului si a principiilor statului de drept in procesul de stabilizare a situatiei din Turcia, dupa lovitura de stat esuata.

Liderii mondiali, ingrijorati de situatia din Turcia: Secretarul american de stat John Kerry l-a sunat pe premierul turc si i-a transmis ca sprijina guvernul democratic ales

Lovitura militara de stat din Turcia a fost in atentia liderilor mondiali. La doar cateva ore dupa ce orasele Ankara si Istanbul au fost luate cu asalt, secretarul american de stat John Kerry l-a sunat.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )