Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Cristoiu: Nicusor Dan are tot ce trebuie sa aiba un candidat pentru a fi Primarul Capitalei

B1 B1,
Ion Cristoiu: Nicusor Dan are tot ce trebuie sa aiba un candidat pentru a fi Primarul Capitalei

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal depre candidatii pentru Primaria Capitalei. Din chiar primele zile de campanie mediatica mi-am dat seama ca. continuă pe B1

Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban. Ce spun analistii politici

Candidatul USB pentru Capitala, Nicusor Dan, ar putea profita de retragerea neasteptata a liberalului Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Generala. Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban? Potrivit analizei specialistilor, el are de ales intre a se prezenta in alegeri singur si a avea imaginea de om din afara sistemului, sau sustinut de PNL, ceea ce ar putea duce la compromisuri politice.

Nicusor Dan, despre punerea sub acuzare a lui Orban: Este foarte clar ca nu mai putem alege la Primarie tot un om de partid. Avem nevoie de oameni noi

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, arata ca bucurestenii nu ar trebui sa mai voteze un politician, dupa ce Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar pentru ca ar fi solicitat sprijin financiar pentru campania electorala.

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce.

Ion Cristoiu, despre spionarea Codrutei Kovesi: Retinerea si arestarea preventiva a celor doi cetateni straini intr-o maniera de hei-rupism militienesc, clasificarea dosarului ca fiind de siguranta nationala

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre documentele oficiale care pot fi luate in calcul in cazul scandalului privind retinerii si arestarii.

Ion Cristoiu, despre spionarea Codrutei Kovesi: Serviciile n-au catadicsit sa ofere o poveste de acoperire cat de cat inteligenta

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre felul in care fac povestile Serviciile Secrete. Daca echipa unui Serviciu.

Ion Cristoiu, despre huiduirea coloanei oficiale a lui Iohannis: De ce e nevoie intr-o tara democratica ca un presedinte sa apara Poporului in mijlocul unor astfel de huruieli?

In postarea zilnica de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre inregistrarea video in care presedintele Klaus Iohannis si coloana sa oficiala sunt huiduiti si claxonati.

Miscare bomba pe scena politica! PNL vrea schimbarea lui Ludovic Orban cu Nicusor Dan?

Nicusor Dan ar putea fi candidatul PNL in locul lui Ludovic Orban la alegerile locale. S-au intensificat zvonurile ca Ludovic Orban ar putea fi inlocuit de Nicusor Dan, a aratat jurnalistul Radu.

Este un plan secret intre PSD si Nicusor Dan? Cum explica Firea

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a spus marti, la Antena 3, ca nu exista nicio intelegere intre social-democrati si Nicusor Dan, asa cum se aude inclusiv de la.

Vasile Blaga il critica pe Nicusor Dan

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, marti, atitudinea lui Nicusor Dan fata de PNL, afirmand ca acesta s-a comportat nu cu foarte mult respect fata de membrii PNL pe care i-a pus pe toti.

Sinteza zilei: Cati bani investeste Nicusor Dan pentru campania electorala

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca formatiunea pe care o conduce se finanteza in principal din donatii, a strans pana acum circa 150.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )