Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ion Cristoiu: Un nou document din Dosarul Black Cube: Suspiciunile pe care cei de la Black Cube urmau sa le verifice in legatura cu Codruta Kovesi

B1 B1,
Ion Cristoiu: Un nou document din Dosarul Black Cube: Suspiciunile pe care cei de la Black Cube urmau sa le verifice in legatura cu Codruta Kovesi

Jurnalistul Ion Cristoiu reia in Gandul de vineri un nou document din Dosarul Black Cube, mentionand un plic pe care Daniel Dragomir i l-a dat lui Dan Zorella, in care se aflau materiale. continuă pe B1

Judecatorii au respins acordul de recunoastere a vinei in cazul unuia dintre cei trei israelienii din dosarul Black Cube (VIDEO)

Veste proasta pentru israelienii din dosarul Black Cube. Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins acordul de recunoastere a vinei semnat cu procurorii DIICOT in cazul lui David Geclowicz, informeaza.

DIICOT sesizeaza CSM cu privire la publicarea masiva a unor documente din dosarul Black Cube

DIICOT va solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca publicarea masiva a unor documente si informatii din dosarul Black Cube ar putea aduce atingere intereselor justitiei, informeaza, marti, un comunicat al DIICOT.

DIICOT sesizeaza CSM cu privire la 'publicarea masiva' a unor documente din dosarul Black Cube

DIICOT va solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca publicarea masiva a unor documente si informatii din dosarul Black Cube ar putea aduce atingere intereselor justitiei.

DIICOT cere CSM sa analizeze daca publicarea masiva a unor documente din dosarul Black Cube aduce atingere justitiei

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism anunta, marti seara, ca va solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca publicarea masiva a unor documente si informatii din dosarul Black Cube ar putea aduce atingere intereselor justitiei, precizand ca aparatorii fostului ofiter SRI Iulian Dragomir sunt singurele persoane care au avut acces la copii ale celor 13 volume ale dosarului.

Ion Cristoiu: O diversiune tipica lor. Dosarul Black Cube taiat de Dosarul Revolutiei

In Gandul de Marti, Ion Cristoiu continua articolul legat de Dosarul Black Cube, care, conform acestuia, este conectat cu Dosarul Revolutiei astfel: Dupa redactarea convorbirilor Stenografiei din Dosarul.

Dosarul Black Cube: Judecatorii cer DIICOT sa incheie un acord de recunoastere complet cu israelienii care au spionat-o pe Kovesi

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucurestiu cere procurorului DIICOT care a incheiat acordul de recunoastere a vinovatiei cu David Geclowicz, in dosarul Black Cube, sa stabileasca si pedeapsa complementara ce s-ar aplica in cazul admiterii acordului de catre instanta. Judecatorul a sesizat din oficiu faptul ca acordul de recunoastere a vinovatiei nu este complet.

Dezvaluirile Black Cube, in vizorul CSM

Procurorii solicita CSM sa analizeze daca publicarea unor acte din dosar aduce atingere intereselor justitiei. Documentele in cauza au aparut prima data pe blogul ziaristului Ion Cristoiu.

Dezvaluirile Black Cube, in vizorul CSM. Procurorii spun ca singurii care au avut documentele din dosar sunt avocatii fostului ofiter SRI Daniel Dragomir

Procurorii solicita CSM sa analizeze daca publicarea unor acte din dosar aduce atingere intereselor justitiei. Documentele in cauza au aparut prima data pe blogul ziaristului Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu: CEDO i-a dat dreptate lui Mircia Gutau din 2016. Dar si mie din 2006, anul cand am denuntat ca Dosarul intocmit de DNA primarului de Ramnicu Valcea era o facatura

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre raspunsul dat de CEDO lui Mircia Gutau, facand o paralela cu situatia identica prin care a.

Ion Cristoiu: Am scapat de Hillary Clinton. Cind scapam si de Hans Klemm?

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris pe blogul sau in Gandul de joi despre victoria care a pus in miscare traditionala vartelnita de vorbe, acesta referindu-se la victoria lui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )