Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ion Cristoiu: Ponta vorbeste ca un semidoct, prinde din zbor o expresie, fara sa o aprofundeze si o tot repeta

B1 B1,
Ion Cristoiu: Ponta vorbeste ca un semidoct, prinde din zbor o expresie, fara sa o aprofundeze si o tot repeta

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, despre propunerea premierului Ponta ca Romania sa fie reorganizata administrativ, regiunile sa primeasca. continuă pe B1

Ion Cristoiu: A fi Victor Ponta inseamna a fi fiul ploii. Adevaratii conducatori ai tarii sunt baronii locali

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, situatia presedintelui Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, urmarit penal pentru patru.

Ion Cristoiu, despre numirea lui Marga la sefia ICR: S-a vazut ca i s-a dat un post ca pe vremea comunismului

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat miercuri, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, despre numirea fostului ministru de externe Andrei Marga la sefia Institutului Cultural Roman, in timp ce acesta.

Ion Cristoiu: Nenorocirea Romaniei e ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, pentru ca uitam prin ce am trecut

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat luni, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, declaratia presedintelui Traian Basescu dupa intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia, si anume aceea ca.

Politic Show: Ion Cristoiu, despre numirea lui Marga la sefia ICR: I s-a dat un post ca pe vremea comunismului; Crin Antonescu, despre dezbaterea din PE: Dupa parerea mea, a fost o zi buna; Neamtu: De nenumarate ori mi-am exprimat pretuirea pentru MRU. Nu

Referendumul penal. Primarul care descrie reteta Dragnea: Am picat toti de fazani. Martor la DNA, edilul din Sangeorz-Bai, Roland Venig, spune ca ei s-au. Theodor Paleologu, despre Victor Ponta: Nu e acceptabil ca noul an universitar sa inceapa cu plagiatul inscris pe frontispiciul universitatii romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )