Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ion Cristoiu: Prinderea lui Sebastian Ghita o victorie cu care nu se faleste nimeni

B1 B1,
Ion Cristoiu: Prinderea lui Sebastian Ghita o victorie cu care nu se faleste nimeni

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul sau, despre retinerea fostului deputat Sebastian Ghita in Serbia, la Belgrad. Cristoiu este de parere ca presa din. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Prinderea Fugarului Sebastian Ghita curge in favoarea PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul sau, despre retinerea lui Sebastian Ghita de catre autoritatile sarbe la Belgrad. Cristoiu este de parere.

Cum a aflat Liviu Dragnea despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a marturisit cum a aflat de prinderea lui Sebastian Ghita. Acesta se afla in vacanta Am aflat de pe net despre acest lucru, dar nu.

Noi detalii despre prinderea lui Sebastian Ghita: Sub ce nume s-a legitimat fostul deputat in Serbia

Sebastian Ghita a fost prins saptamana trecuta in Serbia, unde s-a legitimat in fata oamenilor legii cu acte false, de cetatean sloven. Potrivit Bugetul. ro, care citeaza surse ale.

Afacerile dubioase ale lui Sebastian Ghita la care Kovesi a inchis ochii

Fuga si arestarea lui Sebastian Ghita in Serbia redeschid discutiile despre nivelul de protectie a fostului deputat PSD, membru in Comisia Parlamentara pentru Controlul Activitatii SRI, protectie de.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: Nu stiu daca prinderea lui Sebastian Ghita ar putea face lumina in cazul alegerilor din 2009

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca trebuie lamurit cazul alegerilor din 2009, iar persoanele implicate ar trebui sa fie anchetate.

Ancheta in trei state pentru identificarea lui Sebastian Ghita. Schimb de date si informatii pentru prinderea afaceristului

Specialistii Institutului National de Criminalistica au efectuat o constatare tehnico-stiintifica in cazul lui Sebastian Ghita, al carei rezultat a fost transmis politistilor sarbi, potrivit.

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile, Romania tv, citand curtea suprema de la Belgrad, precizeaza ca este vorba de 60 de zile --------- * ACTUALIZARE 08:35 Controverse privind situatia lui Sebastian Ghita Curtea Suprema de la Belgrad a infirmat, pentru Romania TV, termenul pe care l-a anuntat IGPR ieri, precizand ca masura de arest preventiv este pe 60 de zile, iar ca autoritatile romane au la dispozitie 18 zile pentru a trimite documentele necesare demararii operatiunii de extradare. ---------- *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca inculpatul Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Sarba, pe o perioada de 18 zile in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie. GPR a precizat, ieri, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii.

Procuror al Inaltei Curti din Serbia: Sebastian Ghita nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare/ Nu a cerut azil politic

Romania TV a prezentat miercuri un interviu cu un procuror al Inaltei Curti din Serbia, care vorbeste despre situatia lui Sebastian Ghita. Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea. Domnul Sebastian Ghita a vorbit despre lucruri legate de situatia personala si cetatenie, dar nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare prezentat de Interpol. Nu a mentionat nimic despre azilul politic la audiere, a declarat magistratul sarb care spune ca nu are informatia daca politia sarba stia sau nu ca Sebi Ghita se afla in Serbia.

Politia Romana: Autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat pentru 18 zile in vederea extradarii

Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Serbia, pentru o perioada de 18 zile, incepand cu data de 14 aprilie, in vederea extradarii, potrivit News. ro. Politia Romana a precizat, luni, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii. Curtea Suprema din Serbia a decis plasarea in arest a lui Sebastian Ghita pentru doua luni, in vederea extradarii, anuntase vineri Agentia de presa Tanjug.

Extradarea lui Sebastian Ghita s-a impotmolit la Bucuresti

Ministerul Justitiei nu a finalizat inca centralizarea documentelor pe care trebuie sa le trimita la Belgrad odata cu cererea de extradare a fostului deputat Sebastian Ghita, astfel incat fugarul sa poata fi adus in tara. intre timp, Politia de Frontiera a demarat o ancheta pentru a stabili cum a reusit Ghita sa plece din tara, desi era dat in consemn la frontiera.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )