Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi detalii despre prinderea lui Sebastian Ghita: Sub ce nume s-a legitimat fostul deputat in Serbia

B1 B1,
Noi detalii despre prinderea lui Sebastian Ghita: Sub ce nume s-a legitimat fostul deputat in Serbia

Sebastian Ghita a fost prins saptamana trecuta in Serbia, unde s-a legitimat in fata oamenilor legii cu acte false, de cetatean sloven. Potrivit Bugetul. ro, care citeaza surse ale. continuă pe B1

Cum a aflat Liviu Dragnea despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a marturisit cum a aflat de prinderea lui Sebastian Ghita. Acesta se afla in vacanta Am aflat de pe net despre acest lucru, dar nu.

Noi detalii in cazul lui Sebastian Ghita: Fostul deputat era filat de Politia Romana inca din luna februarie. Anchetatorii voiau sa afle cine l-a ajutat sa fuga din tara si abia apoi sa-l retina

Fostul deputat Sebastian Ghita, prin saptamana trecuta de autoritatile din Serbia dupa ce a disparut din Romania pe 19 decembrie, ar fi fost filat de Politia romana cel putin din luna.

Ion Cristoiu: Prinderea Fugarului Sebastian Ghita curge in favoarea PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul sau, despre retinerea lui Sebastian Ghita de catre autoritatile sarbe la Belgrad. Cristoiu este de parere.

Ion Cristoiu: Prinderea lui Sebastian Ghita o victorie cu care nu se faleste nimeni

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul sau, despre retinerea fostului deputat Sebastian Ghita in Serbia, la Belgrad. Cristoiu este de parere ca presa din.

Traian Basescu, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Parlamentul si presedintele Iohannis trebuie sa ceara institutiilor de forta un regim anume pentru Ghita

Fostul presedinte al Romaniei si seful PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar tebui sa se implice in extradarea si protejarea ulterioara a fostului deputat Sebastian Ghita, arestat preventiv la Belgrad, la patru luni de la disparitie.

RTV: Un oficial din Serbia a dat primul interviu despre situatia lui Sebastian Ghita

Un procuror al inaltei Curti de la Belgrad a oferit un prim interviu despre situatia in care se afla fostul deputat Sebastian Ghita, care a fost arestat in capitala Serbiei, informeaza joi seara, postul de televiziune RTV.

Ministrul Justitiei, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Asteptam documentele de la instantele de judecata si in minutul urmator declansam procedura(VIDEO)

Politistii romani au fost anuntati luni ca Sebastian Ghita a fost arestat in Belgrad pentru 18 zile, si nu pentru doua luni asa cum se stia initial. incepand de acum este randul.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: Nu stiu daca prinderea lui Sebastian Ghita ar putea face lumina in cazul alegerilor din 2009

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca trebuie lamurit cazul alegerilor din 2009, iar persoanele implicate ar trebui sa fie anchetate.

Procuror al Inaltei Curti din Serbia: Sebastian Ghita nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare/ Nu a cerut azil politic

Romania TV a prezentat miercuri un interviu cu un procuror al Inaltei Curti din Serbia, care vorbeste despre situatia lui Sebastian Ghita. Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea. Domnul Sebastian Ghita a vorbit despre lucruri legate de situatia personala si cetatenie, dar nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare prezentat de Interpol. Nu a mentionat nimic despre azilul politic la audiere, a declarat magistratul sarb care spune ca nu are informatia daca politia sarba stia sau nu ca Sebi Ghita se afla in Serbia.

Radu Banciu: Romania nu-l va recupera niciodata pe Sebastian Ghita. Klaus Iohannis este deocamdata in vacanta, justitia este condusa de nenea ala care are o jumatate de felie de afiliere la PSD. Cine sa intervina? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Sebastian Ghita a fost arestat de justitia sarba pentru 18 zile, timp in care autoritatile.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )