Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ion Cristoiu: in relatia cu Liviu Dragnea, Victor Ponta invoca un permanent dialog. Nu se stie care dintre cei doi este seful acestui dialog

B1 B1,
Ion Cristoiu: in relatia cu Liviu Dragnea, Victor Ponta invoca un permanent dialog. Nu se stie care dintre cei doi este seful acestui dialog

Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza intr-un articol pe blogul personal relatia dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta si sustine ca premierul invoca un permanent dialog cu presedintele interimar PSD, din. continuă pe B1

Victor Ponta, detalii despre relatia cu Liviu Dragnea din ultima perioada

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu a fost deranjat de declaratiile presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si de faptul ca acesta i-a chemat la partid pe ministrii PSD, transmite Agepres.

Ion Cristoiu: Daca vrea sa mai ramana in politica, Victor Ponta nu-si poate permite sa demisioneze. Pentru cariera sa politica demisia ar insemna sfarsitul

Zilele acestea a aparut in presa, pe surse, informatia potrivit careia odata cu intoarcerea in tara premierul Victor Ponta isi va da demisia din fruntea Executivului. Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza pe.

Ion Cristoiu: Plecarea lui Victor Ponta de la sefia Guvernului depinde de soarta Coalitiei. Va ceda Gabriel Oprea?

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu televizat ca nu are intentia sa demisioneze din fruntea Guvernului, asa cum se zvonea in presa zilele trecute si a subliniat ca singura conditie care l-ar face.

Victor Ponta: Toate declaratiile lui Dragnea legate de Guvern au fost stabilite impreuna cu mine

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu a fost deranjat de declaratiile presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si de faptul ca acesta i-a chemat la partid pe ministrii PSD. Toate discutiile si.

VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Premierul Victor Ponta se afla marti seara la Tbilisi, unde asista la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Ministerul ungar de externe l-a convocat pe ambasadorul roman la Budapesta pentru a da explicatii referitoare la o declaratie a premierului Victor Ponta

Ambasadorul roman la Budapesta, Victor Micula, a fost convocat de Ministerul ungar de Externe cu privire la o declaratie a premierului Victor Ponta, potrivit catora Ungaria, prin actiunile ei, incearca sa.

Victor Ponta: Daca nu se aproba Codul Fiscal, nu vom avea noua lege a salarizarii

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca daca noul Cod Fiscal nu va trece, nu vom avea o noua lege a salarizarii. Mai mult de atat Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi intors codul pentru ca.

Victor Ponta: Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia. Potrivit surselor EurActiv. ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament de luxe suite) este de aproximativ 5. 933 dolari 2 persoane).

Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in primul interviu acordat dupa intoarcerea in tara, la Romania Tv, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie. Pana in decembrie 2016 mai e putin, a spus premierul. Ponta a facut, in timpul emisiunii, si o demonstratie de sustenabilitate a proiectului de Cod Fiscal, explicand ca impactul bugetar se poate sustine din cresterea economica, colectari mai bune si dintr-un sistem antifrauda care functioneaza din ce in ce mai bine. De asemenea, primul ministru a sustinut ca vacanta sa pe cel mai mare vas de croaziera din lume, in care a fost surprins saptamana trecuta, este putin mai ieftina decat la Mamaia.

Parchetul General a inchis dosarul in care Victor Ponta era acuzat de abuz in serviciu, pentru ca nu a organizat alegeri partiale

Parchetul General a decis sa nu inceapa urmarirea penala a premierului Victor Ponta, impotriva caruia PNL Cluj a depus la inceputul anului o plangere penala pentru abuz in serviciu, acuzandu-l pe premierul Ponta ca a blocat in mod ilegal organizarea alegerilor partiale pentru Consiliul Judetean Cluj, se arata intr-un raspuns primit de Gandul. info de la Parchetul General.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )