Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ion Cristoiu: Relaxare de pe 15 mai buimaceste poporul roman

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Relaxare de pe 15 mai buimaceste poporul roman

Ion Cristoiu sustine ca afirmatiile contradictorii ale lui Orban sau si presedintelui Iohannis privind relaxarea restrictiilor dupa 15 mai nu fac decat sa buimaceasca oamenii si sa blocheze orice plan al acestora de a reveni la viata dinainte. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu: Declaratiile premierului si ale presedintelui Iohannis privind relaxarea sunt contradictorii

Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca declaratiile premierului si ale presedintelui Iohannis privind relaxarea restrictiilor de la 15 mai sunt contradictorii si blocheaza orice plan ca oamenii sa revina la viata de dinainte.

Cristoiu: Ar trebui si alte masuri pentru ca 15 mai sa nu fie o data gen Revelion

Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca singura tema de interes a oamenilor vizeaza masurile de relansare a vietii publice si economice, iar autoritatile ar trebui sa deschida treptat parcurile, cafenelele, terasele pentru a nu asista la evenimente gen Revelion dupa incetarea starii de urgenta.

Ion Cristoiu: Nu-l luati in seama pe Iohannis. Joaca intr-o sceneta, vrea sa isi schimbe imaginea!

Ion Cristoiu sustine ca declaratiile lui Iohannis in limba maghiara fac parte dintr-o sceneta, parte a unei operatiuni de schimbare a imaginii sefului statului, care descopera cu aceasta ocazie placerea scenei.

Ion Cristoiu, teorie-soc: De ce ar putea sa fie prelungita starea de urgenta in Romania: Vor incerca orice

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca instrumentele si avantajele oferite puterii de starea de urgenta sunt uriase, iar pentru a le mentine, regimul Iohannis va folosi orice mijloace, trucuri, inclusiv declararea starii de alerta.

Ion Cristoiu: Relaxarea treptata a restrictiilor este o uriasa sursa de coruptie si santaj

Ion Cristoiu sustineca restrictiile nu au fost impuse de actuala putere din grija pentru viata si sanatatea romanilor, ci din anumite calcule, iar eliminarea treptata a acestora va avea la baza aceleasi ratiuni, fiind vorba despre un abuz urias.

Ion Cristoiu, teorie-soc: Ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi redeschis scolile in Romania

Ion Cristoiu a comentat, luni, decizia autoritatilor de a nu redeschide scolile in Romania pana la toamna.

RAED ARAFAT: Masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai, daca situatia se inrautateste

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Arafat spune ca, daca situatia se inrautateste, atunci masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Ministrul Sanatatii, despre posibila relaxare din 15 mai: Tine de noi daca vor putea exista astfel de masuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, 30 aprilie, la Suceava ca misiunea echipei militare de conducere a Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou s-a incheiat. Managementul a fost predat unei echipe civile. Ministrul a spus ca unitatea medicala va trebui sa devina ceea ce a fost inainte de pandemie: un spital etalon.

Digi24: Surse: Guvernul se gandeste sa deschida frizeriile, saloanele, cabinetele stomatologice si parcurile, dupa data de 15 mai

Dupa data de 15 mai, odata cu incetarea starii de urgenta, sunt pregatite mai multe masuri de relaxare a restrictiilor impuse de autoritati. Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca pana saptamana viitoare va stabili impreuna cu Guvernul ce vor putea si ce nu vor putea sa faca romanii dupa data de 15 mai. Conform unor surse politice, in sedinta conducerii PNL de marti seara, premierul Ludovic Orban le-a spus liderilor PNL cateva dintre masurile pe care Guvernul le are in vedere. Premierul a tinut sa precizeze ca va fi doar o usoara relaxare a restrictiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.196 seconds )