Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ion Iliescu: Nominalizarea Corinei Cretu ca si comisar european este o satisfactie

B1 B1,
Ion Iliescu: Nominalizarea Corinei Cretu ca si comisar european este o satisfactie

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a declarat, pentru postul B1 TV, ca saluta nominalizarea Corinei Cretu pentru postul de comisar european pentru Politici Regionale, adaugand ca este o recunoastere a. continuă pe B1

Ion Iliescu: Nominalizarea Corinei Cretu ca si comisar european este o satisfactie (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a declarat, pentru postul B1 TV, ca saluta nominalizarea Corinei Cretu pentru postul de comisar european pentru Politici Regionale, adaugand ca este o recunoastere a.

Ponta, dupa desemnarea lui Cretu drept comisar european: Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, ca desemnarea Corinei Cretu ca si comisar european pentru Politica Regionala este un succes pentru Romania si o recunoastere ca vocea noastra poate fi auzita si.

OFICIAL: Corina Cretu, comisar european pentru Politici Regionale

UPDATE:Corina Cretu va detine portofoliul Politicii Regionale in noua Comisie Europeana condusa de Jean-Claude Juncker. Jean-Claude Juncker a anuntat, vineri, lista membrilor viitorului Executiv european,.

SURSE: Corina Cretu, comisar european pentru Politici Regionale

VIDEO. SURSE: Corina Cretu, comisar european pentru Politici Regionale

Emil Hurezeanu a prezentat viitoarea componenta a Comisiei Europene, precizand ca Romania nu a fost marginalizata si are un portofoliu important.

Udrea: Ponta n-a putut sa-l refuze pe Iliescu cu propunerea Corinei Cretu pentru comisar european, fara sa-i pese insa pentru ce portofoliu (VIDEO)

Liderul PMP Elena Udrea cere demisia premierului Ponta pentru proasta gestionare a negocierii portofoliului Romaniei pentru postul de comisar european. Ponta sa demisioneze pentru cum a gestionat aceasta situatie.

Basescu, despre desemnarea comisarului european: Ponta s-a speriat de o gluma in cazul Corinei Cretu. Romania va avea un portofoliu de care sa nu ii fie rusine (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, ca nominalizarea Corinei Cretu ca si comisar european pentru portofoliul pentru Ajutor Umanitar a fost doar o gluma lansata de la Bruxelles, de care.

Corina Cretu va avea un salariu de peste 20.000 de euro daca va ajunge comisar european

Daca social-democrata Corina Cretu va ajunge comisar european, salariul sau, dar si bonusurile financiare, vor fi pe masura functiei. Salariul lunar de baza al unui comisar european este de peste 20. 000 euro.

LIVE TEXT. UPDATE. Corina Cretu este noul comisar european pe Politici Regionale. Lista completa a noii Comisii Europene. Reactia Corinei Cretu

Francezul Pierre Moscovici a fost numit comisar european pentru Afaceri Economice, Taxare si Uniunea Vamala, britanicul Jonathan Hill a primit portofoliul Serviciilor Financiare, Stabilitatii Financiare si Pietelor de Capital, iar germanul Gunther Oettinger se va ocupa de Economia digitala si Societate. Kristalina Gheorghieva va fi vicepresedinte pentru Buget si Resurse Umane. Comisarul desemnat de Spania, Miguel Arias Canete, va fi responsabil cu Actiunea Climatica si Energia, suedeza Cecilia Malmstrom va fi responsabila de Comert, iar daneza Margrethe Vestager se va ocupa de Concurenta. Italianca Federica Mogherini va fi vicepresedinte si inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, scrie Mediafax care citeaza site-ul Comisiei Europene. Din cei 28 de comisari, 15 apartin dreptei si centrului-dreapta, opt sunt din partea socialistilor si cinci sunt din partea liberalilor. Ma onoreaza desemnarea Presedintelui Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, in functia de Comisar European, ca si sustinerea Guvernului Romaniei. Dezvoltarea Regionala este cea mai importanta politica de investitii din Europa si ma bucur foarte mult ca Romania a primit un portofoliu atat de important, demonstrand, inca o data, increderea de care se bucura tara noastra la Bruxelles. Sunt pregatita sa imi asum responsabilitatea acestui portofoliu, scrie Corina Cretu pe pagina sa de Facebook.

VIDEO. UPDATE. Corina Cretu este noul comisar european pe Politici Regionale. Lista completa a noii Comisii Europene. Reactia Corinei Cretu. Juncker i-a pus sef lui Cretu, un finlandez.Ponta: Le cer domnilor Blaga si Iohannis sa retraga scrisoarea pe care

Francezul Pierre Moscovici a fost numit comisar european pentru Afaceri Economice, Taxare si Uniunea Vamala, britanicul Jonathan Hill a primit portofoliul Serviciilor Financiare, Stabilitatii Financiare si Pietelor de Capital, iar germanul Gunther Oettinger se va ocupa de Economia digitala si Societate. Kristalina Gheorghieva va fi vicepresedinte pentru Buget si Resurse Umane. Comisarul desemnat de Spania, Miguel Arias Canete, va fi responsabil cu Actiunea Climatica si Energia, suedeza Cecilia Malmstrom va fi responsabila de Comert, iar daneza Margrethe Vestager se va ocupa de Concurenta. Italianca Federica Mogherini va fi vicepresedinte si inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, scrie Mediafax care citeaza site-ul Comisiei Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )