Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ion Moraru, Secretarul General al Guvernului, afaceri in sistemul educatiei cu fiul lui Vasile Blaga

B1 B1,
Ion Moraru, Secretarul General al Guvernului, afaceri in sistemul educatiei cu fiul lui Vasile Blaga

Ion Moraru, Secretarul General al Guvernului, este actionarul unei afaceri de familie in care este implicat si fiul lui Vasile Blaga, Sebastian Blaga, scrie Enational. Este vorba despre constructia si. continuă pe B1

Ion Moraru, secretarul general al Guvernului, se afla in spatele unui grup de interese care controleaza Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor

Secratarul General al Guvernului, Ion Moraru, controleaza fabrica de bani in care a fost transformat sistemul sanitar de gruparea organizata condusa de nepotul sau Andrei Rusu, fost consilier personal al.

Secretarul general al OSCE: in estul Ucrainei se afla cetateni rusi, dar nu si militari ai armatei ruse

Secretarul general al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Lamberto Zannier, a declarat vineri ca in zona de conflict din estul Ucrainei se afla cetateni rusi, dar nu si militari ai.

Secretarul general LPF: Premier League va avea un impact negativ pentru fotbal

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, scrie, pe o retea de socializare, ca vanzarea record a drepturilor de difuzare a Premier League, pentru 7 miliarde euro, va avea un impact negativ asupra fotbalului. Oficialul avertizeaza cu privire la discrepantele care vor aparea intre campionatele interne.

Secretarul general al CJ Hunedoara: Am fost audiat la DNA in calitate de suspect

Secretarul general al Consiliului Judetean Hunedoara, Dan Daniel, a afirmat, marti seara, la iesirea din sediul DNA Alba Iulia, ca a dat declaratii in calitate de suspect si ca nu poate oferi.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )