Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ion Tiriac iese la atac: Simona Halep a fost furata la Roland Garros! Viata sa putea fi alta

B1 B1,
Ion Tiriac iese la atac: Simona Halep a fost furata la Roland Garros! Viata sa putea fi alta

Ion Tiriac a criticat, intr-un interviu oferit presei franceze, lipsa de viziune a sefilor din tenisul mondial in ceea ce priveste schimbarea, oferind ca exemplu un episod din finala Roland Garros 2014, di. continuă pe B1

Ion Tiriac lanseaza acuzatii grave: Simona Halep a fost furata in finala Roland Garros din 2014!

Ion Tiriac sustine ca organizatorii de laRoland Garrosar trebui sa permita folosirea sistemului hawk-eye si aminteste de finala din 2014 de la turneul francez, in careSimona Halepar.

Tiriac crede ca Halep a fost furata in finala cu Sharapova din 2014

Simona Halep se afla la doar doua victorii distanta de o noua prezenta in ultimul act de la Roland Garros, iar omul de afaceri Ion Tiriac, si unul dintre sustinatorii jucatoarei noastre, considera ca Halep a fost furata la respectiva finala disputata contra Mariei Sharapova in urma cu trei ani.

Ion Tiriac, presedintele Romaniei. Dezvaluire in premiera despre momentul in care milionarul putea sa ajunga numarul 1 in stat

Milionarul Ion Tiriac sustine ca ar fi putut sa ajunga cu usurinta presedintele Romaniei si chiar a avut oferte sa intre in politica, scrie Ziare. com. Fostul mare jucator roman a fost intrebat de jurnalistii.

Ion Tiriac: Nu sunt de acord cu egalitatea premiilor pentru baieti si fete in tenis

Ion Tiriac, organizatorul turneului de la Madrid, a afirmat, in urma unui interviu pentru Le Monde, ca nu este de acord cu egalitatea premiilor in competitiile masculine si feminine din tenis. Potrivit Ne.

Ion Tiriac: Nu sunt de acord cu egalitatea premiilor pentru baieti si fete in tenis

Omul de afaceri Ion Tiriac, organizatorul turneului de la Madrid, a declarat, intr-un interviu pentru Le Monde, ca nu este de acord cu egalitatea premiilor in competitiile masculine si feminine din tenis, apreciind ca acest sport este o afacere, ce nu trebuie confundata cu drepturile omului.

Ion Tiriac: in tenis, femeile nu merita la fel de multi bani precum barbatii

Ion Tiriac a declarat ca nu mai vrea sa le ofere jucatoarelor premii la fel de mari precum cele ale barbatilor deoarece tenisul este o afacere, iar femeile nu produc la fel de mult precum barbatii. El s-a.

Simona Halep, despre incidentul de la Miami cu Darren Cahill: Am fost socata ca mi-am pierdut antrenorul. Mi-a fost rusine de ceea ce am facut

Incidentul de la Miami, cand Simona Halep a avut un dialog tensionat cu antrenorul Darren Cahill la pauzele de coaching din timpul partidei cu Johanna Konta, continua sa suscite interesul presei internationale. Cu obiectivitate si fara iritare, romanca a raspuns cu calm pe aceasta tema tirului intrebarilor ziaristilor, la conferinta de presa dupa victoria obtinuta, luni, in faza optimilor de finala ale French Open, in fata spaniolei Carla Suarez Navarro. Halep a spus ca a fost socata de faptul ca a fost aproape sa-si piarda antrenorul in urma acelui incident si a recunoscut ca i-a fost rusine de gestul ei.

Roland Garros: Simona Halep vs Daria Kasatkina 6-0, 7-5/ Halep, in optimi dupa o evolutie entuziasmanta

Simona Halep locul 4 WTA), favorita numarul trei, a trecut cu bine primul test important de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi pe rusoaica Daria Kasatkina 20 de ani, locul 28 WTA), scor 6-0, 7-5. Primul set al confruntarii de pe arena Suzanne-Lenglen a fost unul fara istoric, cu un joc perfect al jucatoarei noastre. Kasatkina a reusit sa revina in a doua parte a meciului de la 1-3, a condus la un moment dat cu 5-4 si a ratat nu mai putin de patru mingi de set. Halep a preluat initiativa pe final si a intors soarta partidei in favoarea sa. Se actualizeaza.

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO. Provocare uriasa pentru Halep in SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO

SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Roland.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )