Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ion Tiriac: Nu sunt de acord cu egalitatea premiilor pentru baieti si fete in tenis

Hotnews Hotnews,
 Ion Tiriac: Nu sunt de acord cu egalitatea premiilor pentru baieti si fete in tenis

Omul de afaceri Ion Tiriac, organizatorul turneului de la Madrid, a declarat, intr-un interviu pentru Le Monde, ca nu este de acord cu egalitatea premiilor in competitiile masculine si feminine din tenis, apreciind ca acest sport este o afacere, ce nu trebuie confundata cu drepturile omului. continuă pe Hotnews

Ion Tiriac: Nu sunt de acord cu egalitatea premiilor pentru baieti si fete in tenis

Ion Tiriac, organizatorul turneului de la Madrid, a afirmat, in urma unui interviu pentru Le Monde, ca nu este de acord cu egalitatea premiilor in competitiile masculine si feminine din tenis. Potrivit Ne.

Ion Tiriac, presedintele Romaniei. Dezvaluire in premiera despre momentul in care milionarul putea sa ajunga numarul 1 in stat

Milionarul Ion Tiriac sustine ca ar fi putut sa ajunga cu usurinta presedintele Romaniei si chiar a avut oferte sa intre in politica, scrie Ziare. com. Fostul mare jucator roman a fost intrebat de jurnalistii.

Ion Tiriac lanseaza acuzatii grave: Simona Halep a fost furata in finala Roland Garros din 2014!

Ion Tiriac sustine ca organizatorii de laRoland Garrosar trebui sa permita folosirea sistemului hawk-eye si aminteste de finala din 2014 de la turneul francez, in careSimona Halepar.

Ion Tiriac: in tenis, femeile nu merita la fel de multi bani precum barbatii

Ion Tiriac a declarat ca nu mai vrea sa le ofere jucatoarelor premii la fel de mari precum cele ale barbatilor deoarece tenisul este o afacere, iar femeile nu produc la fel de mult precum barbatii. El s-a.

Ion Tiriac iese la atac: Simona Halep a fost furata la Roland Garros! Viata sa putea fi alta

Ion Tiriac a criticat, intr-un interviu oferit presei franceze, lipsa de viziune a sefilor din tenisul mondial in ceea ce priveste schimbarea, oferind ca exemplu un episod din finala Roland Garros 2014, di.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )