Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ionut Budisteanu, geniul matematicii: Romania este patria programatorilor

Antena3 Antena3,
Ionut Budisteanu, geniul matematicii: Romania este patria programatorilor

Pentru prima oara, un tanar roman apare printre cei mai influenti adolescenti ai anului 2013, in topul realizat de prestigioasa revista americana Time. Ionut Budisteanu, romanul care a inventat masina. continuă pe Antena3

Geniul din Valcea, Ionut Budisteanu, alaturi de Malala Yousafzai, fiica lui Obama si Justin Bieber in topul celor mai influenti tineri din lume in 2013

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea care a uimit lumea cu inventiile sale a fost nominalizat in cadrul topului celor mai influenti adolescenti din 2013, publicat de revista Time, alaturi de Justin Bieber si Lorde.

Geniul din Valcea, Ionut Budisteanu, in topul celor mai influenti tineri din lume in 2013, alaturi de Malala Yousafzai, fiica lui Obama si Justin Bieber

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea care a uimit lumea cu inventiile sale, a fost nominalizat in cadrul topului celor mai influenti adolescenti din 2013, publicat de revista Time, alaturi de Justin Bieber si Lorde.

Tanarul de 19 ani Ionut Budisteanu, in topul celor mai influenti adolescenti din lume, alaturi de Justin Bieber si de fiica lui Obama

Ionut Budisteanu, elevul din Ramnicu Valcea care a iesit in evidenta datorita inventiilor sale, apare in ierarhia cu nominalizari a celor mai influenti adolescenti din 2013, publicat de revista Time.

Ionut Budisteanu, inclus de revista Time in clasamentul celor mai influenti tineri din lume in 2013

Ionut Budisteanu, romanul care a conceput un sistem prin care automobilul se poate conduce singur, a fost inclus de prestigioasa revista Time printre cei mai influenti 16 tineri din lume in 2013, unde ocupa locul 9.

Selectionerul Greciei: Romania este un adversar competitiv ce a regasit fotbalul bun

Selectionerul nationalei elene, Fernando Santos, crede ca meciul tur din cadrul barajului de la calificare la Cupa Mondiala va fi o partida decisiva, precizand ca sansele sunt de 50-50. Romania este un adversa.

Vienna Insurance Group: Romania este cea mai dificila piata pentru grup

Vienna Insurance Group VIG), care detine Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, avertizeaza ca evolutia rezultatelor financiare din trimestrul al treilea va fi afectata de conditiile dificile de pe pietele din Romania si Italia, scrie Mediafax .

Singurul lucru care va mai ramane in sat va fi capra. Primarul unei comune din Romania: Este posibil ca jumatate dintre locuitori sa mearga in Marea Britanie anul viitor

Primarul unei comune din Romania considera ca jumatate dintre locuitorii a doua sate de pe raza acesteia vor pleca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie, cand vor fi ridicate restrictiile de munca pentru romani.

Romania este campioana europeana la gimnastica aerobica: Seniorii au obtinut doua medalii de aur si doua de argint

Romania a castigat titlul continental pe echipe la Campionatele Europene de gimnastica aerobica de la Arques, Franta, dupa ce sportivii nostri s-au calificat in toate finalele seniorilor. Sportivii romani au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )