Libnet.ro
UNICEF

13:30

iPad-ul Papei Francisc s-a vandut la licitatie pentru 30.000 de dolari

Antena3 Antena3,
iPad-ul Papei Francisc s-a vandut la licitatie pentru 30.000 de dolari

Un iPad care a apartinut la un moment dat Papei Francisc a fost vandut pentru suma de 30. 500 de dolari la o licitatie in Uruguay, anunta Reuters, conform Mashable. Conform sursei citate, Papa Francisc. continuă pe Antena3

Presedintele turc Erdogan denunta afirmatiile Papei Francisc cu privire la masacrarea armenilor

Presedintele islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan a denuntat marti, la Ankara, afirmatiile Papei Francisc pe tema masacrarii armenilor in urma cu 100 de ani, relateaza Le Matin, citat de Mediafax. Reactia.

Presedintele Turciei reactioneaza dur dupa afirmatiile Papei Francisc despre genocidul armean: Nu repetati aceasta eroare!

Presedintele islamic-conservator turc Recep Tayyip Erdogan a denuntat ferm marti afirmatiile Papei Francisc care a vorbit duminica despre genocid referindu-se la masacrele comise impotriva armenilor in 1915 de catre Imperiul Otoman. Erdogan a spus ca aceste afirmatii sunt un delir.

Contul papei Francisc de Twitter, numar RECORD de followeri

Contul oficial al papei Francisc @pontifex) a depasit deja 20 de milioane de followeri pe reteaua de socializare Twitter, pe care este prezent in 9 limbi straine. Cel mai urmarit este contul sau in limba .

Site-ul Vaticanului a fost tinta unui atac cibernetic, dupa afirmatiile Papei Francisc despre genocidul armean

Site-ul Vaticanului, Vatican. va, a fost tinta unui atac cibernetic, organizat atacat ca raspuns la declaratiile Suveranului Pontif referitoare la genocidul armean, informeaza Washington Post. Site-ul principal al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )