Libnet.ro
UNICEF

14:01

Un iPhone 6 care rezista la orice: Cu cea mai buna carcasa il poti arunca din spatiu si ajunge intreg pe Pamant

Adevărul Adevărul,
Un iPhone 6 care rezista la orice: Cu cea mai buna carcasa il poti arunca din spatiu si ajunge intreg pe Pamant

Daca ti-ai luat o carcasa pentru iPhone 6 si te-ai gandit ca asa e protejat, n-ai gresit. Totusi, carcasele nu sunt create la fel si cea de la UAG demonstreaza ce inseamna rezistenta. continuă pe Adevărul

Jucatoare ITF, decedata la 23 de ani. Anuntul, facut de cea mai buna tenismana a Moldovei

Rusoaica Violetta Degtiareva a decedat la varsta de 23 de ani, dupa ce a acuzat mai multe afectiuni cardiace in timpul antrenamentelor.

Blue Monday 2015: De ce este 19 ianuarie cea mai deprimanta zi din an

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie este considerata a fi cea mai trista si deprimanta zi a anului, conform unui psiholog din Marea Britanie, care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai grele momente ale anului.

Luni, 19 ianuarie, cea mai deprimanta zi din an

Cea de-a treia zi de luni a anului, care, in 2015, cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale.

Cea mai usoara limba straina.Care sunt cele mai usoare limbi straine de invatat, pentru romani

Cea mai usoara limba straina pentru romani este, de fapt, cea mai apropiata gramatical si lexical de limba romana. Practic, noi prindem mai usor limbile romanice, care au la baza limba latina, si limbile fata de care suntem apropiati cultural, adica engleza si franceza, a explicat lingvistul Alexandru Nicolae de la Institutul de Lingvistica al Academiei Romane.

Oscar 2015. Va fi cea mai alba editie sau cea mai rasista?

Oscar 2015. Nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar au fost anuntate, iar Academia Americana de Film a fost aspru criticata de presa internationala pentru ca in niciuna dintre cele patru categorii de interpretare nu a fost inscris vreun artist de culoare, lucru care nu s-a mai intamplat de aproape doua decenii.

Cea mai deprimanta zi a anului 2015 va fi luni, 19 ianuarie

19 ianuarie va fi cea mai deprimanta zi din 2015, potrivit formulei matematice inventate de un psiholog britanic pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului. Potrivit lui Cliff Arnall, cea de-a treia zi de.

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%, potrivit datelor anuntate azi de Eurostat.

Romania, cea mai ridicata inflatie anuala din UE, in luna decembrie

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%.

Romania a inregistrat in luna decembrie cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de.

Ciulama de ciuperci, cea mai simpla si gustoasa reteta

Ghici ciuperca ce-i? Pai, cea mai delicioasa ciulama, ar fi raspunsul cuiva mai sugubat dar si mai creativ in bucatarie. Cum care ciulama? Pai, ciulama de ciuperci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )