Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ipostaza revoltatoare in care a fost prins un subcomisar. Acum risca sa fie arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Ipostaza revoltatoare in care a fost prins un subcomisar. Acum risca sa fie arestat preventiv

Un subcomisar prins in flagrant in timp ce lua spaga, in portul Tomis din Constanta, s-a aruncat in apa ca sa scape de procurorii DNA. Politistul, care lucreaza la serviciul de Investigatii Criminale. continuă pe Antena3

Politistul care s-a aruncat in apa cand a fost prins cu spaga, arestat preventiv

25 -Ofiterul de politie judiciara din Constanta, retinut dupa ce a fost prins in flagrant de DNA cand primea 3. 000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale im.

Un politist judiciar a sarit in mare cand a fost prins in flagrant de DNA luand mita 3.000 de euro

Un ofiter de politie judiciara din Constanta, care a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea 3. 000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale impotriva acestuia, a incercat sa scape de anchetatori, sarind in mare din barca in care se afla.

Perchezitii la seful Consiliului Judetean Arad. Nicolae Iotcu a fost prins luand mita 10.000 de euro

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, a fost prins in flagrant, vineri, de procurorii DNA Timisoara, in timp ce primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, pentru un contract de l.

Seful CJ Arad, retinut. Nicolae Iotcu a fost prins in flagrant cand lua mita

44 - Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a.

Nicolae Iotcu, suspendat din PNL dupa ce a fost prins in flagant cand primea mita

Presedintele CJ Arad Nicolae Iotcu, prins in flagant cand primea mita, va fi suspendat automat din PNL, potrivit statutului partidului, a declarat, vineri , senatorul PNL Cristian Bodea, citat de.

Hunedoara: Un detinut de la Penitenciarul Barcea Mare a evadat de la un punct de lucru. Barbatul a fost prins dupa trei ore si jumatate

Un detinut de la Penitenciarul Barcea Mare, de langa Deva, a evadat miercuri de la un punct de lucru al unei societati comerciale la care fusese repartizat sa munceasca, informeaza Agerpres. Barbatul a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2283 seconds )