Libnet.ro
UNICEF

17:00

IPP anuleaza dezbaterea electorala prevazuta inainte de primul tur; trei candidati au ignorat invitatia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IPP anuleaza dezbaterea electorala prevazuta inainte de primul tur; trei candidati au ignorat invitatia

Institutul pentru Politici Publice IPP ) a anuntat ca dezbaterea electorala prevazuta inainte de turul intai nu se mai organizeaza, dupa ce trei dintre candidati au ignorat invitatia, iar unul a spus ca programul nu ii permite sa ajunga la data. continuă pe Wall-Street Ro

Kelemen Hunor: UDMR decide dupa primul tur al alegerilor prezidentiale pe cine va sustine in turul al doilea

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, ca partidul pe care il conduce va decide dupa primul tur al alegerilor prezidentiale pe cine va sustine in turul.

Victor Ponta: Obiectivul in primul tur este sa obtin 37,5%/ Maior si Tariceanu se califica pentru postul de premier

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a declarat ca obiectivul sau pentru primul tur al alegerilor de duminica este 37,5% din voturi. Intrebat de propunerea de prim-ministru, Ponta a declarat ca si George Maior, seful SRI, si Calin Popescu Tariceanu, dar si altii, se califica pentrupost si ca va avea aceasta discutie dupa alegeri.

Institutul pentru Politici Publice accepta conditiile impuse de Victor Ponta si invita toti candidatii la dezbaterea electorala dinaintea primului tur

Institutul pentru Politici Publice IPP), care a propus organizarea unei dezbateri electorale intre principalii sase candidati la prezidentiale inaintea primului tur de scrutin, anunta luni ca accepta conditiile impuse de Victor Ponta si invita toti candidatii. Reamintim ca liderul PSD a conditionat prezenta sa la dezbatere de invitarea tuturor celor 14 candidati inscrisi. IPP mai anunta ca propus postului de televiziune Digi24, primul care a raspuns invitatiei de colaborare lansata saptamana trecuta, sa sprijine logistic si sa transmita acest eveniment. DIGI 24 a acceptat propunerea IPP, oferind tuturor posturilor TV interesate posibilitatea preluarii semnalului, afirma organizatia, care solicita totodata candidatilor sa isi exprime in scris intentia de participare in noul format in cursul serii de luni.

IPP accepta conditiile cerute de Victor Ponta si INVITA TOTI candidatii la o dezbaterea electorala inaintea primului tur

Intru-un comunicat de presa Institutul pentru Politici Publice anunta ca accepta conditiile cerute de Victor Ponta pentru o dezbatere electorala. Ca atare, IPP invita toti candidatii la alegerile prezidentiale de duminica la o confruntare electorala. Candidatii trebuie sa raspunda propunerii pana luni seara.

Dezbaterea electorala, intre paranteze

Avem o droaie de sondaje, scrutinul de duminica nu mai poate produce surprize majore: stim ca va fi un al doilea tur, pentru ca niciun candidat nu are de unde sa stranga 9,2 milioane de voturi. Mai stim ca primele doua locuri vor fi adjudecate de catre Victor Ponta in jur de 40%) si Klaus Iohannis in jur de 30%). Despre rezultatele urmatorilor candidati se stie doar ca se vor situa sub 10%, ordinea lor constituind o miza simbolica.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )