Libnet.ro
UNICEF

01:06

iPS Teodosie contesta o decizie a instantei in dosarul in care este acuzat de frauda: Nu am savarsit nicio infractiune

B1 B1,
iPS Teodosie contesta o decizie a instantei in dosarul in care este acuzat de frauda: Nu am savarsit nicio infractiune

Arhiepiscopul Tomisului va contesta decizia Curtii de Apel Constanta, prin care i-au fost respinse cererile depuse in dosarul in care este judecat pentru frauda pentru obtinerea de fonduri europene. continuă pe B1

A inceput procesul Arhiepiscopului Tomisului. Toate contestatiile depuse de iPS Teodosie, respinse de magistrati

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis trimiterea in judecata a arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, toate contestatiile depuse in acest dosar fiind respinse in.

Procesul Arhiepiscopului Tomisului poate incepe. Toate contestatiile depuse de iPS Teodosie, respinse de magistrati

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis trimiterea in judecata a arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, toate contestatiile depuse in acest dosar fiind respinse in.

Trauma. Explica Ana Barton. Care este trauma ta? StoryVIDEO/ Ana Barton e Haute Culture

Citeste cea mai neagra zi din viata scriitoarei Ana Barton. A ta care este? Ziua, minutele in care iti pierzi increderea in tine. Cand anxietatea urla. Tu cum le duci cu tine? Povestea pe care pe Ana o-nsoteste din copilarie pana astazi.

Cat de multe stim despre viteza luminii si care este misterul acestui fenomen

Viteza luminii este un concept care este foarte des utilizat de oamenii de stiinta, in special cand discuta despre deplasarea in spatiu, insaexista numeroasenelamuriri cu privire la acest fenomen. in vid, viteza luminii este de 299,792 de kilometri pe secunda. Pare a fi o viteza destul de mare, raportat la viteza pe care o experimentam [].

Instanta a respins toate cererile arhiepiscopului Tomisului si a dispus inceperea procesului lui IPS Teodosie

Curtea de Apel Constanta a respins cererile invocate de Arhiepiscopul Tomisului si de alti inculpati din dosarul in care Inalt Prea Sfintitul Teodosie este judecat pentru ca ar fi obtinut pe nedrept fonduri europene, dispunand inceperea judecatii in acest dosar, transmite News. ro.

Procesul lui IPS Teodosie poate incepe. Curtea de Apel Constanta a respins cererile si exceptiile formulate de inculpati

Curtea de Apel Constanta a respins astazi, ca nefondate, cereri si execptiile formulate de Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, Stere Beca, Ioan Ciprian Cojocaru si Aurelian Stefan .

Are 70 de ani, dar arata ca la 30. Care este reteta secreta a modelului Karyn Calabrese

Desi are 70 de ani, lui Karyn Calabrese nu ii dai nici jumatate din varsta ei. Femeia a dezvaluit modul prin care a reusit sa opreasca timpul in loc. Suprinzator este faptul ca sportul.

O tanara si-a pierdut vederea in timpul unei vacante in Grecia. Care este motivul

Hanna Powel este o tanara din Marea Britanie care a orbit din cauza unei bauturi alcoolice, informeaza The Mirror. Fata in varsta de 22 de ani a fost supusa mai multor interventii chirurgicale,.

Metoda de a face bani care este la indemana oricui. Mai simplu nu se poate!

Daca vrei sa fii bogat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei decizia de a face ceva ce majoritatea oamenilor nu fac, scrie David Bach in cartea sa The Automatic Millionaire,.

Mersul pe jos versus alergat. Care este cea mai buna varianta pentru exercitiile cardio?

Exista numeroase motive pentru care unele persoane aleg sa integreze alergatul in rutina de exercitii fizice de zi cu zi. Alergatul ajuta in lupta impotriva stresului, creste nivelul de energie pe tot parcursul zilei, mentine sanatatea cardiaca, imbunatateste starea de spirit si ajuta la pierderea in greutate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )