Libnet.ro
UNICEF

10:00

Irak: Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atac sinucigas. Cinci indivizi au venit inarmati cu explozibil si grenade

B1 B1,
Irak: Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atac sinucigas. Cinci indivizi au venit inarmati cu explozibil si grenade

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atac sinucigas in orasul Ain al-Tamer, o regiune din sud-vestul Bagdadului. Potrivit oficialului de securitate din acea zona, au existat cinci atacatori,. continuă pe B1

Atentat sinucigas in Yemen. Cel putin 45 persoane au fost ucise

Cel putin 11 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas produs luni dimineata in Yemen, la un centru de recrutare al armatei din orasul Aden, in sudul tarii, transmite AFP, citand un.

Cel putin 60 de morti in urma unui atac sinucigas la Aden

Cel putin 60 de persoane au fost ucise intr-un atac kamikaze care a vizat tineri recruti din Aden, un oras-port de aproximativ 800. 000 de locuitori situat in sudul Yemenului.

Nepal: Un autobuz a cazut intr-un rau. Cel putin 22 de persoane au murit (FOTO)

Un autobuz a cazut intr-un rau din centrul Nepalului, cel putin 22 de persoane pierzandu-si viata in urma accidentului, informeaza Le Figaro, citand autoritatile.

O masina a explodat langa sediul politiei din orasul turc Cizre: 9 persoane au fost ucise si 64 ranite (FOTO, VIDEO)

Noua persoane au fost ucise si alte 64 ranite dupa ce o masina a explodat in fata sediului politiei din Cizre, in sudul Turciei. Surse neoficiale spun ca cel putin 3 morti sunt.

Cel putin 16 morti intr-un incendiu la Moscova

Cel putin 16 persoane au murit dupa ce un incendiu a cuprins un depozit in nord-estul Moscovei, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de postul RT.

Cel putin 16 morti dupa un incendiu urias la un depozit din Moscova

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu declansat la un depozit din Moscova sambata dimineata, au anuntat autoritatile ruse, relateaza AFP. Echipele de salvare au sosit la fa.

Yemen: Cel putin 40 de morti in atentatul sinucigas de la un centru de recrutare din Aden

Bilantul victimelor atentatului sinucigas produs luni dimineata in sudul Yemenului, la un centru de recrutare al armatei din orasul Aden, a ajuns la cel putin 40 de morti, transmite AFP, citand responsabili ai serviciilor de securitate. Bilantul anterior comunicat de aceleasi surse indica decesul a cel putin 11 persoane, scrie Agerpres.

Cel putin 15 civili au fost ucisi de doua butoaie incarcate cu explozivi, in Alep

Cel putin 15 civili au fost ucisi si mai multi au fost raniti astazi de doua butoaie cu explozivi lansate de regimul sirian din avioane asupra unui cartier al rebelilor in orasul divizat Alep nord), potrivit organizatiei Observatorul Sirian Pentru Drepturile Omului OSDO), informeaza AFP.

Irak: 18 morti dupa un atac sinucigas revendicat de Statul Islamic

Optsprezece persoane au fost ucise intr-un atac sinucigas in care au fost implicati cinci agresori inarmati cu explozibil, in orasul Ain al-Tamer, la sud-vest de Bagdad, au anuntat luni oficialii locali, confrom AFP.

Descoperire groaznica intr-un hamburger de la un lant de restaurante celebru

Cel putin doua persoane au raportat ca au gasit viermi in mancarea de la McDonald's, in doua localitati din Kentucky, Statele Unite. Potrivit WPSD-TV, incidentele au avut loc in.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )