Libnet.ro
UNICEF

20:30

Irak: Cel putin opt civili ucisi in raiduri aeriene turce impotriva Partidul Muncitorilor din Kurdistan

B1 B1,
Irak: Cel putin opt civili ucisi in raiduri aeriene turce impotriva Partidul Muncitorilor din Kurdistan

Cel putin opt civili au fost ucisi in atacuri aeriene turce indreptate impotriva partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), in nordul Irakului, relateaza DPA, potrivit Mediafax. Agentia de presa Firat,. continuă pe B1

Sute de membri ai Partidului Muncitoresc Kurdistan, ucisi de loviturile aeriene turcesti. in raidurile din Irak au murit si civili

Aproximativ 260 de membri ai Partidului Muncitoresc Kurdistan PKK) au fost ucisi si sute de altii au fost raniti in campania Turciei impotriva gruparii ce se desfasoara in tara si in nordul Irakului, a anuntat agentia de stiri de stat Anatolia. Cel putin opt civili au murit in Irak in urma acestor raiduri aeriene.

Veste buna pentru fanii Game of Thrones: HBO a anuntat ca serialul va avea cel putin opt sezoane

HBO anunta ca seria Game of Thrones, serialul vedeta al postului, va avea cel putin opt sezoane, relateaza EFE, citat de Agerpres. intr-o intalnire cu Asociatia criticilor televiziunii americane,.

Opt civili ar fi cazut victime ale atacurilor Turciei in Kurdistan. Ankara deschide o ancheta

Cel putin opt civili ar fi fost ucisi sambata in atacuri aeriene turce care au vizat Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), in nordul Irakului, potrivit presei locale si marturiilor unor locuitori din regiunea vizata, relateaza DPA, conform Mediafax.

Opt civili ar fi cazut victime ale atacurilor Turciei in Kurdistan

Cel putin opt civili ar fi fost ucisi sambata in atacuri aeriene turce care au vizat Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), in nordul Irakului, potrivit presei locale si marturiilor unor locuitori din regiunea vizata, relateaza DPA, conform Mediafax.

Game of Thrones va avea cel putin opt sezoane

Responsabilul HBO, Michael Lombardo, a anuntat joi ca Game of Thrones, serialul vedeta al postului, va avea cel putin 8 sezoane, relateaza Agerpres. in declaratii facute la o intalnire cu Asociatia.

Incendiu de vegetatie in nordul statului american California: Cel putin 650 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

Nordul statului american California este afectat de un puternic incendiu de vegetatie care s-a extins pe 55 de kilometri patrati si a distrus cel putin trei case, informeaza ABC News online. Incendiul a izbucnit.

Mexic: Un camion a intrat intr-un grup de pelerini care participau la o sarbatoare religioasa. Cel putin 16 persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite

Un camion a intrat intr-un grup de pelerini care participau la o sarbatoare religioasa, in Mexic, cel putin 16 persoane pierzandu-si viata, iar alte 30 fiind ranite in urma accidentului, informeaza AFP,.

Franta: Un autocar turistic a lovit plafonul unui tunel. Cel putin 30 de persoane au fost ranite

Un autocar turistic a lovit plafonul unui tunel, in nordul Frantei, cel putin 30 de persoane fiind ranite in urma incidentului, informeaza cotidianul La Voix du Nord. Autocarul circula circula intre Bilbao Spania).

India: Cel putin 9 oameni au murit, dupa ce o cladire s-a prabusit (VIDEO)

Cel putin noua oameni au murit in India, dupa ce un imobil rezidential s-a prabusit, informeaza CNN. Cel putin 11 persoane au fost salvate si transportate la spital. Cladirea, situata in districtul.

Vietnam: Cel putin 17 persoane au murit si sase sunt date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren provocate de ploile torentiale din ultimele zile

Inundatiile si alunecarile de teren provocate de ploile torentiale care au afectat provincia Quang Ninh, din nordul Vietnamului au produs moartea a cel putin 17 persoane, in vreme ce alte sase sunt date.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )