Libnet.ro
UNICEF

12:30

Iranul nu va negocia in niciun caz cu Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Iranul nu va negocia in niciun caz cu Statele Unite

Principalul consilier militar al liderului suprem iranian, Hossein Dehghan, a declarat ca Iranul nu. continuă pe România Liberă

Principalul consilier militar al liderului suprem iranian Ali Khamenei anunta ca Iranul nu va negocia in niciun caz cu Statele Unite

Hossein Dehghan, principalul consilier militar al liderului suprem iranian, Ayatollah-ul Ali Khamenei, a declarat miercuri ca Teheranul nu va negocia cu Statele Unite sub nicio forma, informeaza Reuters.

Statele Unite considera ca au doborat doua drone iraniene in Stramtoarea Hormuz

Statele Unite considera ca ar fi doborat doua drone iraniene in data de 18 iulie in Stramtoarea Hormuz, nu doar una, a declarat Kenneth McKenzie, comandantul Fortelor Americane in Orientul Mijlociu, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

Statele Unite au, in sfarsit, un nou secretar al Apararii

Sapte luni dupa demisia brusca a fostului general Jim Mattis, Statele Unite au in sfarsit un nou secretar al Apararii: Mark Esper, a carui nominalizare a fost aprobata marti de Senat, scrie AFP.

Romania va fi prezenta cu 8 echipaje si 34 de sportivi la Campionatul Mondial de Tineret U23 din Statele Unite

Romania va fi prezenta la Campionatul Mondial de Tineret U23, intre 24 si 28 iulie, cu 8 echipaje si 34 de sportivi. Competitia va avea loc la Sarasota, Florida. La acest campionat mondial participa 700 de sportivi din 46 de tari.

Pompeo afirma ca Assange va fi extradat in Statele Unite

Fondatorul WikiLeaks Julian Assange va fi extradat in Statele Unite pentru a fi judecat pentru spionaj, a declarat duminica secretarul american Mike Pompeo pentru cotidianul ecuadorian El Universo, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )