Libnet.ro
UNICEF

11:30

IRES: 1 din 5 romani crede ca proiectele chineze in Romania se vor realiza total

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IRES: 1 din 5 romani crede ca proiectele chineze in Romania se vor realiza total

Majoritatea romanilor sunt de acord cu decizia Romaniei de a promova investitii majore finantate de China, insa optimismul legat de materializarea proiectelor este moderat, jumatate dintre ei considerand ca acestea se vor realiza doar partial, arata un. continuă pe Wall-Street Ro

Jumatate dintre romani cred ca proiectele chineze in tara noastra se vor realiza partial

Cei mai multi dintre romani sunt de acord cu decizia tarii noastre de a promova investitii majore finantate de China, dar optimismul cu privire la proiectele chineze este moderat, jumatate dintre ei considerand ca acestea se vor realiza partial, arata un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie IRES).

Sondaj IRES: Trei sferturi dintre romani se declara de acord cu unirea Romaniei cu Republica Moldova

Trei sferturi 76%) dintre romani se declara de acord cu unirea Romaniei cu Republica Moldova, iar 63% dintre ei au o parere buna si foarte buna despre declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora urmatorul proiect politic pentru Romania, dupa NATO si UE, este unirea cu R. Moldova, releva un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), dat publicitatii sambata. Cercetarea IRES a evaluat si perceptia publica legata de Ziua Nationala a Romaniei, dar si cu privire la summitul China-Europa Centrala si de Est, desfasurat saptamana aceasta la Bucuresti.

IRES: Trei sferturi dintre romani vor unirea Romaniei cu Republica Moldova

Trei sferturi dintre romani se declara de acord cu unirea Republicii Moldova cu Romania, iar 63% dintre ei au o parere pozitiva despre declaratia presedintelui Traian Basescu in legatura cu acest demers, considerat de seful statului urmatorul.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )