Libnet.ro
UNICEF

11:30

Jumatate dintre romani cred ca proiectele chineze in tara noastra se vor realiza partial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jumatate dintre romani cred ca proiectele chineze in tara noastra se vor realiza partial

Cei mai multi dintre romani sunt de acord cu decizia tarii noastre de a promova investitii majore finantate de China, dar optimismul cu privire la proiectele chineze este moderat, jumatate dintre ei considerand ca acestea se vor realiza partial, arata un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie IRES). continuă pe Ziarul Bursa

IRES: 1 din 5 romani crede ca proiectele chineze in Romania se vor realiza total

Majoritatea romanilor sunt de acord cu decizia Romaniei de a promova investitii majore finantate de China, insa optimismul legat de materializarea proiectelor este moderat, jumatate dintre ei considerand ca acestea se vor realiza doar partial, arata un.

Mai bine de jumatate dintre romani au calculator. Cei mai multi acceseaza internetul de pe smartphone

Mai bine de jumatate din romani au acces la calculator, iar cei mai multi acceseaza internetul acum de pe un smartphone. Cu toate acestea, acasa, ramanem o natiune cu internet fix, potrivit ultimelor date ale Institutului National de Statistica.

Tara noastra are cel mai mic salariu medical din UE

Tara noastra are cel mai mic salariu din Uniunea Europeana UE) in randul cadrelor medicale, potrivit ultimelor statistici din domeniul salariilor medicale in Europa, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Vanzarile Mazda s-au majorat, in tara noastra, cu 32% in primele 10 luni

Constructorul de automobile Mazda a vandut, in primele zece luni, in tara noastra, 472 de unitati, cu 32% mai mult comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa.

Tara noastra, locul al doilea in topul producatorilor de porumb din UE

Tara noastra ocupa locul al doilea in topul producatorilor de porumb din Uniunea Europeana UE), conform unui raport al Comisiei Europene CE), citat de sursele de presa.

Sondaj IRES: Trei sferturi dintre romani se declara de acord cu unirea Romaniei cu Republica Moldova

Trei sferturi 76%) dintre romani se declara de acord cu unirea Romaniei cu Republica Moldova, iar 63% dintre ei au o parere buna si foarte buna despre declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora urmatorul proiect politic pentru Romania, dupa NATO si UE, este unirea cu R. Moldova, releva un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), dat publicitatii sambata. Cercetarea IRES a evaluat si perceptia publica legata de Ziua Nationala a Romaniei, dar si cu privire la summitul China-Europa Centrala si de Est, desfasurat saptamana aceasta la Bucuresti.

SONDAJ: Trei sferturi dintre romani SUNT DE ACORD cu unirea Republicii Moldova cu Romania

Trei sferturi dintre romani se declara de acord cu unirea Republicii Moldova cu Romania, iar 63% dintre ei au o parere pozitiva despre declaratia presedintelui Traian Basescu in legatura cu acest demers,.

IRES: Trei sferturi dintre romani vor unirea Romaniei cu Republica Moldova

Trei sferturi dintre romani se declara de acord cu unirea Republicii Moldova cu Romania, iar 63% dintre ei au o parere pozitiva despre declaratia presedintelui Traian Basescu in legatura cu acest demers, considerat de seful statului urmatorul.

Cifre utile: ce romani au calculator cu acces la Internet

Peste jumatate dintre gospodariile din Romania detin un calculator cu acces la Internet, iar dintre acestea peste 70% sunt in mediul urban, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Cifre utile: Cati romani au calculator cu acces la Internet

Peste jumatate dintre gospodariile din Romania detin un calculator cu acces la Internet, iar dintre acestea peste 70% sunt in mediul urban, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )