Libnet.ro
UNICEF

13:30

Irina Camelia Begu a fost eliminata in sferturi la Charleston

România Liberă România Liberă,
Irina Camelia Begu a fost eliminata in sferturi la Charleston

Jucatoarea Irina Camelia Begu, locul 36 WTA si a 13-a favorita, a fost eliminata, in noaptea de vineri spre sambata, de sportiva germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 5, in sferturile de finala ale turneului de la Charleston, dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari. continuă pe România Liberă

Irina-Camelia Begu a ajuns in sferturile turneului de la Charleston, dupa retragerea Ekaterinei Makarova

Irina Irina Camelia Begu a ajuns in sferturile turneului de la Charleston, dupa ce adversara sa, Ekaterina Makarova, a fost nevoita sa se retraga din cauza unor probleme stomacale, infomeaza Mediafax. in aceste.

WTA Charleston: Irina-Camelia Begu, eliminata in sferturi

Irina-Camelia Begu a fost eliminata in sferturile turneului WTA de la Charleston, favorita numarul 13 fiind invinsa de Angelique Kerber. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Irina-Camelia Begu, calificata in optimi la Charleston. Viitoarea adversara, Ekaterina Makarova

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile turneului de la Charleston Statele Unite ale Americii), dupa ce a trecut de Iaroslava Svedova din Kazahstan.

Irina-Camelia Begu, in sferturi la Charleston, dupa retragerea Ekaterinei Makarova

Jucatoarea Ekaterina Makarova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 2, s-a retras din cadrul turneului de la Charleston, din cauza unor probleme stomacale, astfel ca adversara ei din optimile de finala, Irina Camelia.

Irina Begu, eliminata la Charleston

Jucatoarea Irina-Camelia Begua fost eliminata vineri noapte insferturile de finala ale turneului dela Charleston SUA).

Angelique Kerber, adversara Irinei Begu in sferturi la Charleston

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Charleston, dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, si o va intalni in aceasta faza pe romanca Irina Camelia Begu, locul 36 WTA si a 13-a favorita, potrivit Mediafax.

Pe cine va intalni Irina Begu in sferturi, la Charleston

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Charleston si o va intalni in aceasta faza pe romanca Irina Camelia Begu, locul 36 WTA si a 13-a favorita, informeaza Mediafax.

Irina Begu si-a aflat adversara din sferturile turneului de la Charleston

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, calificata fara meci in sferturi la Charleston SUA) dupa abandonul rusoaicei Ekaterina Makarova, si-a cunoscut joi adversara din turul urmator.

Irina Begu e in sferturi la Charleston, dupa ce adversara ei a abandonat. Diseara joaca Andreea Mitu, in optimi

Irina Begu, principala jucatoare a Romaniei pentru meciul de FED Cup, contra Canadei, a primit o veste buna: s-a calificat fara sa joace in sferturile de finala ale turneului de la Charleston.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )