Libnet.ro
UNICEF

06:00

Irinel Columbeanu, prima reactie dupa moartea tatalui sau

Antena3 Antena3,
Irinel Columbeanu, prima reactie dupa moartea tatalui sau

Irinel Columbeanu a intrat in direct prin telefon in cadrul emisiunii Agentul VIP si a vorbit despre momentele grele prin care trece, odata cu disparitia tatalui sau, Ion. continuă pe Antena3

Dorin Chirtoaca, prima reactie dupa aparitia pe Internet a unui filmulet compromitator din garajul primariei - VIDEO

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a avut o prima reactie pe Facebook dupa aparitia in presa a unui filmulet in care ar aparea in stare de ebrietate, alaturi de mai multi barbati,.

Tatal lui Irinel Columbeanu a murit falit. Detalii despre ultimele clipe ale afaceristului

Tatal lui Irinel Columbeanu a murit la varsta de 91 de ani. Ion Columbeanu se afla la un azil de batrani, din luna mai a acestui an, acolo unde fiul lui il dusese din cauza unor probleme de sanatate.

Tatal lui Irinel Columbeanu a murit la azilul de batrani

Tatal lui Irinel Columbeanu a murit joi dimineata, 15 septembrie, la azilul de batrani de la Ghermanesti Snagov), unde fusese internat de fiul sau anul acesta. Ion Columbeanu avea 92 de.

Ce a incercat sa faca tatal lui Irinel Columbeanu inainte de a muri

Ion Columbeanu 90 de ani) a incercat in ultimii ani sa-i pastreze neatinsa averea lui Irinel dupa ce cunoscutul playboy a facut mai multe investitii gresite care au facut ca multe dintre.

Eu cred in sportul curat. Prima reactie a gimnastei Simone Biles dupa ce a fost acuzata ca s-ar fi dopat la Jocurile Olimpice. Pentru ce probleme ia campioana olimpica pastile

Dupa ce Gazzetta dello Sport a anuntat marti ca sportivi mari ar fi fost depistati pozitiv la Jocurile Olimpice de la Rio, printre acestia Serena si Venus Wiiliams, dar si gimnasta Simone Biles, cea din urma a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )