Libnet.ro
UNICEF

23:00

Irlanda, care preia din 2013 presedintia Consiliului UE, sustine aderarea Romaniei la Schengen.

România Liberă România Liberă,
Irlanda, care preia din 2013 presedintia Consiliului UE, sustine aderarea Romaniei la Schengen.

Ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, Oliver Grogan, a reiterat, intr-o intalnire cu secretarul de stat al MAI Marian Tutilescu, sprijinul tarii sale pentru aderarea Romaniei la Schengen, Irlanda urmand sa preia, din 2013, presedintia Consiliului UE, potrivit Mediafax. Seful Departamentului Schengen, Afaceri Europene si Relatii Internationale, Marian Tutilescu, l-a primit, marti, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor MAI), pe ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, . continuă pe România Liberă

Irlanda sustine aderarea Romaniei la Schengen si va prelua din 2013 presedintia Consiliului UE.

Ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, Oliver Grogan, a reiterat, intr-o intalnire cu secretarul de stat al MAI Marian Tutilescu, sprijinul tarii sale pentru aderarea Romaniei la Schengen, Irlanda urmand sa preia, din 2013, presedintia Consiliului UE, transmite Mediafax. Seful Departamentului Schengen, Afaceri Europene si Relatii Internationale, Marian Tutilescu, l-a primit, marti, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor MAI), pe ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, .

Irlanda, care preia presedintia Consiliului UE, sustine aderarea Romaniei la Schengen

Ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, Oliver Grogan, a reiterat, intr-o intalnire cu secretarul de stat al MAI Marian Tutilescu, sprijinul tarii sale pentru aderarea Romaniei la Schengen, Irlanda urmand.

SECHESTRAT DE BUNAVOIE. O victima din dosarul lui Becali sustine ca s-a urcat de bunavoie ...

O victima din dosarul in care George Becali si bodyguarzii sai sunt judecati pentru sechestrare de persoane si-a schimbat, luni, declaratia din acest caz, aratand ca a vrut sa discute cu finantatorul Stelei si ca el a cerut sa se suie in portbagajul masinii, pentru a nu pata banchetele cu sange, scrie Mediafax. Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a reluat, luni, dezbaterile in dosarul in care George Becali si garzile sale de corp au primit achitari pentru acuzatiile de .

Saftoiu: Este posibil ca TVR sa ceara majorarea taxei TV, incepand din 2013.

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al SRTv, a declarat, marti, dupa validarea sa de catre plenul Parlamentului, ca este foarte probabil ca institutia pe care o conduce sa solicite, incepand din anul 2013, majorarea taxei TV, potrivit Mediafax. Intrebat daca va solicita majorarea taxei TV incepand din anul 2013, Claudiu Saftoiu a raspuns: Este foarte posibil lucrul acesta. Saftoiu a subliniat, insa, ca o eventuala crestere a taxei TV este conditionata in mod clar de restructurarea .

Romania va putea exporta gaze naturale incepand din 2013

Romania va putea exporta gaze naturale incepand cu anul 2013, dupa eliminarea restrictiilor tehnice, a anuntat miercuri secretarul de stat in Ministerul Economiei, Rodin Traicu. Pana la sfarsitul acestui an .

Claudiu Saftoiu: Este posibil ca TVR sa ceara majorarea taxei TV, incepand din 2013

Presedintele-director general al SRTv, Claudiu Saftoiu, a declarat marti, ca Televiziunea Nationala ar putea sa solicite majorarea taxei TV, incepand din anul 2013. Este foarte posibil lucrul acesta, a.

Claudiu Saftoiu: Este posibila indexarea taxei tv din 2013

Presedintele - director general al SRTv, Claudiu Saftoiu, a afirmat, marti, dupa ce a fost validat de plenul Parlamentului in aceasta functie, ca indexarea taxei TV este posibila incepand cu 1 ianuarie 2013, dar ea este conditionata de restructurarea televiziunii romane, potrivit Agerpres.

Boala care vine din MANCARE. Simteam cum imi umbla ceva pe sub piele. Organismele modificate genetic, responsabile

Oboseala, lipsa de memorie pe termen scurt, confuzie, dureri ale muschilor, probleme de vedere - sunt doar cateva din simptomele de care multi oameni se plang in ultima vreme. Pentru ca sunt de scurta durata,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )