Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Numai in Romania te poate injura cineva pe timpul tau/ Numai in Romania un ayatollah e ortodox (VIDEO)

B1 B1,
Ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Numai in Romania te poate injura cineva pe timpul tau/ Numai in Romania un ayatollah e ortodox (VIDEO)

Dezbaterile din plenul Parlamentului pe motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu s-a incheiat cu o serie de ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea. Fostul presedinte al Romacirc. continuă pe B1

Replici acide in Parlament, intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Cand ai dosar de abuz in serviciu, lasi ciocu mic, domnu Dragnea?

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a avut un schimb de replici acide cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, chiar in Parlament. Traian Basescu a adus in discutie dosarul de abuz in serviciu al liderului PSD, cel din urma replicandu-i ca nu este cazul .

Traian Basescu: Am fost cel mai informat om politic, dar nu am stiu decat 10%! Mesaj catre Dragnea si Tariceanu: Vorbiti cu cetatenii (VIDEO)

Show in Parlamentul Romaniei cu Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu! Cei trei s-au intrecut in glume in timpul dezbaterii parlamentare din timpul motiunii de.

Liviu Dragnea la Romania TV, despre protestele antiguvernamentale: Romanii nu sunt prosti, inteleg ca sunt alte forte care vin si incita. Cred ca pica motiunea, avem majoritate stabila

Romania TV anunta ca il va avea in studio, in aceasta tara, pe Liviu Dragnea. Postul prefateaza interviul cu muzica populara cu tenta nationalista. UPDATE Liviu Dragnea in studioul Romania TV. Urmareste live text pe HotNews. ro declaratiile pe care le va face pe presedintele PSS .

Basescu si Dragnea s-au tachinat si si-au zambit, in Parlament. Seful PMP a cerut timp de la PSD pentru discurs: Va multumesc, domnule ayatollah! Raspunsul social-democratului: Numai in Romania te poate injura unul pe timpul tau

Traian Basescu si Liviu Dragnea s-au tachinat reciproc in Parlament, unde are loc dezbaterea motiunii de cenzura PNL - USR impotriva Guvernului Grindeanu. Astfel, seful PMP a cerut timp de la PSD, pentru discursul sau, intrucat avea la dispozitie doar patru minute. Dupa ce liderul social-democrat si-a dat permisiunea, Basescu i-a transmis: Domnule ayatollah, va multumesc pentru timp!, la care Dragnea i-a raspuns: Numai in Romania se poate intampla sa te injure unul pe timpul tau! .

Traian Basescu: Presedintele Iohannis i-a jucat pe pesedisti. Dragnea a crezut ca e barbatul numarul 1 al tarii, dar seful statului l-a pus cu spatele la zid

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, spune ca seful statului, Klaus Iohannis, a jucat ireprosabil politic pentru aducerea in situatie dificila a PSD.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Este importanta in reconstruirea adevarului despre ceea ce s-a intamplat in ultimele zile (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis, miercuri, ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre puterea ju.

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa.

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )