Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa.

Liviu Dragnea, dupa discursul lui Iohannis: I-am spus la plecare ca in continuare sper sa facem pace in Romania (...) Suspendarea nu e o solutie (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut marti in plenul Parlamentului un discurs extrem de dur la adresa majoritatii parlamentare si a guvernului, acuzandu-i ca in loc sa se ocupe de promisiunile facute in.

Liviu Dragnea, inainte de motiunea de cenzura: Sorin Grindeanu are parte de toata sustinerea mea. Va iesi mai intarit din situatia grea din ultimele zile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut o scurta declaratie de presa la finalul unei sedinte de partid care a avut loc la Parlament inainte de discutarea in plen a motiunii de cenzura depusa.

Liviu Dragnea, intrebat despre posibilitatea numirii unui nou ministru al Justitiei: il lasam pe premier sa faca anuntul. Evident, persoana trebuie sa aiba si sustinerea partidului

Seful PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Parlament, inainte sa inceapa dezbaterea motiunii de cenzura PNL - USR impotriva Guvernului Grindeanu, ca premierul are toata sustinerea formatiunii.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Sper ca Iohannis sa aiba un mesaj echilibrat si un apel la calm si la stabilitate

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa aiba, in Parlament, un mesaj echilibrat, un apel la stabilitate, afirmand ca PSD va da aviz favorabil initiativei presedintelui de a organiza un referendum privind lupta anticoruptie.

Liviu Dragnea, despre protestul de la Cotroceni: De acolo poate porni un bulgare de zapada. Sper sa nu escaladeze acest lucru

Liviu Dragnea a spus la Parlament, in fata jurnalistilor ca protestul de ieri de la Palatul Cotroceni la care au participat putin peste 1. 000 de persoane, ar putea sa se transforme intr-un bulgare de zapada, iar sustinatorii PSD o sa iasa in fata.

Liviu Dragnea: Guvernul Grindeanu nu are de ce sa demisioneze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze in urma amplelor proteste din tara, iar dupa ce motiunea de cenzura va fi votata in Parlament, premierul Sorin Grindeanu va anunta daca il demite pe.

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu si actualul guvern au sustinerea mea totala. Teoretic nu avem probleme la motiunea de cenzura (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni o scurta declaratie de presa la finalul unui sedinte de urgenta organizata la partid, intalnire la care a participat si premierul Sorin Grindeanu si ministrul.

Ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Numai in Romania te poate injura cineva pe timpul tau/ Numai in Romania un ayatollah e ortodox (VIDEO)

Dezbaterile din plenul Parlamentului pe motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu s-a incheiat cu o serie de ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea. Fostul presedinte al Romacirc.

Aveti grija ce va doriti!. Liviu Dragnea: Ceea ce faceti creste riscurile la adresa Romaniei si o poate condamna la instabilitate

Miercuri a fost discutata in plenul reunit al Parlamentului motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva guvernului Grindeanu. Liviu Dragnea, presedintele PSD, a tinut un discurs in care a ce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )