Libnet.ro
UNICEF

06:00

Isarescu, candidat cu foarte multe sanse la Cotroceni. Un fost presedinte a facut aceasta declaratie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Isarescu, candidat cu foarte multe sanse la Cotroceni. Un fost presedinte a facut aceasta declaratie

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, vineri, ca guvernatorul BNR Mugur Isarescu ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie si a apreciat ca este nefiresc ca presedintele Traian Basescu sa se pronunte. continuă pe Wall-Street Ro

Iliescu: Isarescu ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat PSD), Ion Iliescu, a declarat, astazi, ca guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie, conform surselor de presa.

Ion Iliescu: Mugur Isarescu ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie

Ion Iliescu a declarat, vineri, ca guvernatorul BNR Mugur Isarescu ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie. Presedintele de onoare al PSD a apreciat ca este nefiresc ca presedintele Traian.

Ponta: Isarescu ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie, dar nu candideaza.

Premierul Victor Ponta a adeclarat, vineri, ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ar fi un candidat cu foarte multe sanse la prezidentiale, dar nu candideaza, transmite Mediafax. Ar fi, dar nu candideaza. Toti cei care nu candidam avem sase foarte mari, a spus Ponta. Premierul a adaugat ca doar cei care candideaza au probleme cu sansele, in timp ce ceilalti, de pe margine, sunt intotdeauna mult mai buni. Doar cei care candideaza, saracii, au probleme cu sansele. Ceilalti, de pe margine, .

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov: Lista primita de la RMGC contine foarte multe nume de jurnalisti. Politicieni nu sunt

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat miercuri ca lista primita de la RMGC contine foarte multe nume de jurnalisti care au mers pe banii companiei in diferite tari la diferite mine, el aratand ca nu a identificat nume de politicieni actuali sau membri ai Guvernului, transmite Mediafax.

Valcov: Lista primita de la RMGC contine foarte multe nume de jurnalisti, nu politicieni

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat miercuri ca lista primita de la RMGC contine foarte multe nume de jurnalisti care au mers pe banii companiei in diferite tari la diferite.

Scenarii cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu - candidat la prezidentiale

Pe piata media, dar si in mediile politice, au inceput sa circule tot mai insistent diferite scenarii care il dau pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, viitor candidat la alegerile prezidentiale din 2014. Directorul EVZ, Dan Andronic, a publicat luni, 14 octombrie, un editorial intitulat Mugur Isarescu, candidatul din maneca lui Victor Ponta, in care sustinea ca Victor Ponta nu vrea sa candideze la presedintie si ca urmatorul pe lista este Mugur Isarescu, mai ales ca mandatul ar urma sa-i inceteze. In replica, consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a afirmat ca, in opinia sa, guvernatorul nu s-a incris pe nici o lista, nu este interesat sa intre in politica si ca va ramane mai departe la Banca Nationala si dupa octombrie 2014 deoarece nu exista o lege care sa-i limiteze mandatele.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )