Libnet.ro
UNICEF

20:30

Isarescu: Fiscalitatea, mai impovaratoare decat acum doi ani

România Liberă România Liberă,
Isarescu: Fiscalitatea, mai impovaratoare decat acum doi ani

Fiscalitatea este, in acest moment, mai impovaratoare decat in urma cu doi ani, a afirmat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu. El a dat ca exemplu suma pe care firma la care este actionar a trebuit s-o achite la stat intr-un singur trimestru, adaugand ca ajustarea fiscala si externa trebuia sa fie suportata de cineva. continuă pe România Liberă

Isarescu si fiscalitatea: Mi se pare chiar mai greu. Intr-un trimestru am platit 3 mld. lei vechi catre stat

Guvernatorul BNR spune ca fiscalitatea este chiar mai impovaratoare decat in urma cu doi ani si a dat ca exemplu, in lei vechi, suma pe care firma la care este actionar a trebuit s-o achite la stat intr-un singur trimestru, adaugand ca ajustarea.

Geanina Ilies s-a despartit de iubit, dupa doi ani de relatie

Geanina Ilies nu mai este implicata in prezent in nicio relatie sentimentala. Prezentatoarea de stiri de la Antena 1 s-a despartit de iubitul ei, Mircea Dihel, dupa o relatie de aproape doi ani. Intre ei au mai existat perioade de certuri si despartiri. Iata ce a declarat.

Mihai Razvan Ungureanu, de la ora 15.00, la Adevarul Live, despre doi ani de guvernare Ponta

Liderul formatiunii Forta Civica FC), Mihai Razvan Ungureanu, va vorbi incepand cu ora 15. 00 la Adevarul Live despre bilantul celor doi ani de guvernare Victor Ponta, dar si despre conflictul din Ucraina. Fata in fata cu MRU vor sta Dan Marinescu, redactor-sef al ziarului Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu.

Pustiul salvator din Tufeni care a salvat un copil de doi ani, premiat de Guvern

Madalin Geabelea, pustiul de 11 ani din comuna Tufeni-Olt care, la finele saptamanii trecute, nu a stat pe ganduri in a-si pune viata in pericol pentru a salva cu copil de doi ani cazut intr-o groapa adanca de sase metri cu apa, va fi premiat de autoritatile centrale. Festivitatea va avea loc maine dimineata, la sediul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta din Capitala.

Basescu: Iohannis ar fi o figura mai proaspata decat Antonescu la alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu considera ca prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, este un candidat mai proaspat decat Crin Antonescu la alegerile prezidentiale. Seful statului a apreciat declaratia lui Crin Antonescu de a se retrage din fruntea PNL daca nu obtine scorul de 20% la alegerile europarlamentare.

Basescu si Udrea au furat mai mult decat Solomon

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ieri, la un miting electoral din Craiova, ca nu se bucura de faptul ca fostul primar al orasului, Antonie Solomon, este in inchisoare, premierul opinand ca Traian Basescu, Elena Udrea, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Emil Boc au furat mai mult decat fostul edil, potrivit surselor din presa.

Veniturile bugetare din aprilie, cu 8,5% mai mari decat trecut

Veniturile bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in aprilie au insumat 17. 021,03 milioane lei, cu 8,5% mai mult indice nominal) decat in perioada similara a anului trecut, cand ele s-au cifrat la 15. 688,85 milioane lei, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )