Libnet.ro
UNICEF

16:00

Isarescu: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI. Vezi de ce.

România Liberă România Liberă,
Isarescu: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI. Vezi de ce.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, recomanda incheierea unui nou acord preventiv cu Fondul Monetar International FMI) si Uniunea Europeana, pentru ca cel pe care Romania tocmai l-a finalizat s-a dovedit benefic, permitand imprumuturi mai ieftine de pe pietele externe. Eu recomand incheierea unui nou acord pentru ca s-a dovedit a fi benefic, chiar daca n-am tras niciun ban, pentru ca ne putem imprumuta ceva mai ieftin de pe piete. Sursa principala de finantare pe plan extern a deficitului . continuă pe România Liberă

UPDATE. Isarescu: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI. Vezi de ce.

UPDATE: Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat: Nu cred ca Romania a reusit sa isi consolideze credibilitatea stand doar pe picioarele ei. Cred ca este bine pentru a asigura finantarea unui deficit bugetar mult mai mic, care inseamna accesul pe pietele de capital, pentru a asigura aceasta finantare la costuri relativ reduse sa avem in continuare un acord cu Fondul si/sau cu UE, transmite Mediafax. El a mentionat ca mai este nevoie de cativa ani de reforme in Romania, iar in acest sens .

Isarescu: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, pentru ca se poate imprumuta mai ieftin

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, recomanda incheierea unui nou acord preventiv cu Fondul Monetar International si Uniunea Europeana, pentru ca cel pe care Romania tocmai l-a finalizat s-a dovedit.

Isarescu: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, pentru ca se poate imprumuta mai ieftin

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, recomanda incheierea unui nou acord preventiv cu Fondul Monetar International FMI) si Uniunea Europeana, pentru ca cel pe care Romania tocmai l-a finalizat s-a dovedit benefic, permitand imprumuturi mai ieftine de pe pietele externe.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )