Libnet.ro
UNICEF

01:05

Israelul si Hamas anunta un armistitiu umanitar de doua ore, dupa ce numarul victimelor a depasit 370, dintre care 7 israelieni

Adevărul Adevărul,
Israelul si Hamas anunta un armistitiu umanitar de doua ore, dupa ce numarul victimelor a depasit 370, dintre care 7 israelieni

Israelul si miscarea islamista Hamas au acceptat suspendarea confruntarilor militare timp de doua ore, duminica, din ratiuni umanitare, dupa o propunere a Comitetului International al Crucii Rosii. Duminica, in cea de-a 13 zi de ofensiva israeliana asupra Fasiei Gaza, numarul victimelor a depasit 370, dintre care 5 sunt soldati israelieni si doi civili. De partea palestinienilor, peste 70% sunt civili, iar 20% - copii. continuă pe Adevărul

Israelul si Hamas anunta un armistitiu umanitar de doua ore, dupa ce numarul victimelor a depasit 370, dintre care 5 israelieni

Israelul si miscarea islamista Hamas au acceptat suspendarea confruntarilor militare timp de doua ore, duminica, din ratiuni umanitare, dupa o propunere a Comitetului International al Crucii Rosii. Duminica, in cea de-a 13 zi de ofensiva israeliana asupra Fasiei Gaza, numarul victimelor a depasit 370, dintre care 5 sunt soldati israelieni. De partea palestinienilor, peste 70% sunt civili, iar 20% - copii.

UPDATE Israelul sustine ca Hamas a incalcat armistitiul si reia atacurile in Gaza

Dupa ce au fost de acord cu un armistitiu umanitar de doua ore, israelienii au reluat ofensiva asupra Fasiei Gaza, dupa ce gruparea Hamas ar fi continuat sa atace soldati israelieni. Numarul victimelor a depasit 370, dintre care 7 sunt israelieni. De partea palestinienilor, peste 70% sunt civili, iar 20% - copii.

Israelul dispune un armistitiu umanitar, de cinci ore, pentru Fasia Gaza

Autoritatile din Israel au hotarat sa dispuna un armistitiu umanitar, de cinci ore, in Fasia Gaza, dupa noua zile de bombardamente asupra regiunii palestiniene, soldate cu moartea a cel putin 213 persoane, potrivit unui ofiter al armatei israeliene, citat de postul britanic BBC.

LIVE TEXT Ofensiva terestra israeliana in Fasia Gaza: Luptele au fost reluate, dupa esuarea armistitiului umanitar: 60 de palestinieni, ucisi in bormbardamentele asupra districtului Shejaia / Liga Araba: Atacul Israelului asupra Fasiei Gaza, crima de raz

Organizatia palestiniana Hamas, care controleaza Fasia Gaza, anunta ca este dispusa sa respecte un armistitiu umanitar de 3 ore cerut de Comitetul International al Crucii Rosii CICR), anunta AFP. Ofensiva terestra a Israelului in Fasia Gaza a intrat duminica in cea de a treia zi. -----------------------Ora 16:40 Liga Araba catalogheaza atacul Israelului asupra Fasiei Gaza drept crima de razboiOra 16:32 Secretarul de stat american John Kerry, la FOX News: Este important ca Hamas sa accepte ca un armistitiu ar salva vieti. Ora 16:27 Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat duminica, intr-un interviu acordat CNN, ca va lua orice actiune necesara pentru a restabili calmul si securitatea in situatia Gaza, informeaza Reuters. Ora 15:11 Luptele au fost reluate in districtul Shejaia din Fasia Gaza, dupa esuarea armistitiului umanitar negociat de Crucea Rosie pentru evacuarea ranitilor, informeaza Reuters. Israelul acuzat Hamas de incalcarea acordului temporar. Ora 14:04 Serviciile de sanatate anunta ca bilantul victimelor in randul palestinienilor a crescut la pest 400 de mortiOra 13:41 Israelul este de accord cu un armistitiu umanitar de 2 ore in Fasia Gaza, anunta purtatorul de cuvat al armatei israeline Reuters).

Ofensiva terestra israeliana in Fasia Gaza: Duminica, cea mai sangeroasa zi: Peste 120 de palestinieni si 13 mlitari israelieni au fost ucisi. / Luptele au fost reluate, dupa esuarea armistitiului umanitar. / Obama anunta o vizita a lui John Kerry la Cai

Stire actualizata luni, ora 06:25: Peste 120 de palestinieni au fost ucisi duminica in Fasia Gaza, in contextul intensificarii operatiunilor armatei israeliene, in cea mai sangeroasa zi de la inceperea ofensivei israeliene terestre in Fasia Gaza. Bilantul celor 13 zile de confruntari a urcat la 472 de morti de partea palestiniana si de 18 morti, militari, in tabara israeliana, potrivit AFP. Aripa armata a miscarii palestiniene Hamas a revendicat, duminica seara, si rapirea unui militar israelian, declansand manifestatii de bucurie pe strazile orasului Gaza, insa vestea s-a dovedit falsa. Secretarul de stat american John Kerry este asteptat luni intr-o vizita-fulger la Cairo, a anuntat Barack Obama, care isi doreste o incetare imdiata a focului in Gaza. Duminica seara, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenta la New York pentru consultari asupra situatiei din Gaza.

LIVE TEXT Ofensiva terestra israeliana in Fasia Gaza: Luptele au fost reluate, dupa esuarea armistitiului umanitar: cel putin 97 de palestinieni au fost ucisi duminica in Fasia Gaza - cea mai sangeroasa zi. / Liga Araba: Atacul Israelului asupra Fasiei G

Ora 22:04 Cel putin 97 de palestinieni au fost ucisi duminica in Fasia Gaza, in contextul intensificarii operatiunilor armatei israeliene, bilantul celor 13 zile de confruntari fiind de 425 de morti de partea palestiniana si de 13 morti, inclusiv patru militari, in Israel, relateaza AFP. Cel putin 10 palestinieni, printre care si o adolescenta, au fost ucisi, duminica seara, in urma unor atacuri israeliene in Fasia Gaza, au anuntat serviciile de urgenta. Aceste 10 noi decese ridica la 97 numarul palestinienilor ucisi duminica in Fasia Gaza, ziua cea mai sangeroasa, si la 435 de la inceputul ofensivei israeliene, la 8 iulie. De asemenea, 13 militari israelieni au murit, in ultimele 24 de ore, in confruntarile cu militanti Hamas in Fasia Gaza, a anuntat Ministerul israelian al Apararii, citat de site-ul Ynetnews. Bilantul victimelor confruntarilor din Fasia Gaza a ajuns la 15 morti, de partea israeliana. Bilantul precedent era de sase morti.

UPDATE Fasia Gaza: Armistitiu umanitar. Israelul va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele/ Hamas accepta acordul

Armata israeliana va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele in Fasia Gaza, un armistitiu umanitar care va permite locuitorilor sa se aprovizioneze, potrivit unui comunicat publicat miercuri seara. Douazeci si trei de palestinieni, printre care si mai multi copii, au fost ucisi miercuri, in cea dea a noua zi a ofensivei aeriene israeliene din fasia Gaza, in care 220 de palestinieni si-au pierdut viata. 00 AFP: Hamas este de acord cu o incetare a focului de cinci ore.

UPDATE: Israelul isi intensifica ofensiva terestra in Gaza. Bilantul a ajuns la cel putin 100 de palestinieni ucisi duminica in Fasia Gaza. Armistitiul umanitar a durat doar doua ore.

Un tir de artilerie israelian la est de orasul Gaza a ucis duminica patru persoane, potrivit unei surse medicale care a precizat ca doi copii figureaza printre victime, precum si fiul unui responsabil al Hamas.

UPDATE: Israelul isi intensifica ofensiva terestra in Gaza. 87 de palestinieni au fost ucisi duminica in Fasia Gaza. Armistitiul umanitar a durat doar doua ore.

Un tir de artilerie israelian la est de orasul Gaza a ucis duminica patru persoane, potrivit unei surse medicale care a precizat ca doi copii figureaza printre victime, precum si fiul unui responsabil al Hamas.

Armata israeliana si Hamas au confirmat inceperea unui armistitiu de cinci ore

Armata israeliana si miscarea palestiniana Hamas au confirmat ca si-au incetat atacurile, joi, la ora 7. 00, ora Romaniei) intr-un armistitiu umanitar de cinci ore, solicitat de ONU,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )