Libnet.ro
UNICEF

23:00

Italia are un nou presedinte, pe Sergio Mattarella

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Italia are un nou presedinte, pe Sergio Mattarella

Judecatorul Sergio Mattarella a fost ales presedintele Italiei, cu 665 de voturi, cu mult peste cele 505 voturi necesare, potrivit rezultatelor oficiale, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Sergio Mattarella a fost ales presedinte al Italiei

Sergio Mattarella a fost ales sambata presedintele Italiei, el obtinand cele 505 de voturi necesare in forul legislativ de la Roma, informeaza AFP. Politician de centru-stanga si totodata judecator la Curtea.

Sergio Mattarella a fost ales presedintele Italiei

Sergio Mattarella a fost ales, astazi, presedintele Italiei, obtinand cele 505 de voturi necesare in forul legislativ de la Roma, scrie presa straina.

Sergio Mattarella a fost ales presedintele Italiei

Judecatorul Sergio Mattarella a obtinut sambata 505 voturi din partea marilor electori, suficiente pentru a devenit presedintele Italiei, potrivit numaratorii voturilor care inca nu s-a incheiat in Parlament.

Sergio Mattarella a fost ales presedintele Italiei

Parlamentul italian l-a ales pe Sergio Mattarella, fost judecator la Curtea Constitutionala, drept presedinte al tarii. Premierul Matteo Renzi, cel care l-a recomandat pe Mattarella pentru functia de presedinte, a inregistrat un castig politic important pentru partidul sau, anunta Wall Street Journal WSJ).

Judecatorul Sergio Mattarella este noul PRESEDINTE al Italiei

Judecatorul Sergio Mattarella a obtinut sambata 505 voturi din partea marilor electori, suficiente pentru a devenit presedintele Italiei, potrivit numaratorii voturilor care inca nu s-a incheiat in.

VIDEO Sergio Mattarella, ales presedinte al Italiei

Judecatorul constitutional Sergio Mattarella a obtinut sambata dimineata cele 505 voturi necesare pentru a deveni presedintele Republicii italiene, potrivit numaratorii voturilor, inca in desfasurare in Parlamentul italian, transmite AFP.

Noul presedinte al Italiei, Sergio Mattarella, a lansat un apel la unitate impotriva terorismului

Noul presedinte al Italiei, Sergio Mattarella, a lansat sambata un apel la unitate impotriva terorismului. Apelul a fost lansat cu prilejul unei vizite la locul unuia dintre masacrele comise de nazisti,.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )