Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noul presedinte al Italiei, Sergio Mattarella, a lansat un apel la unitate impotriva terorismului

Antena3 Antena3,
Noul presedinte al Italiei, Sergio Mattarella, a lansat un apel la unitate impotriva terorismului

Noul presedinte al Italiei, Sergio Mattarella, a lansat sambata un apel la unitate impotriva terorismului. Apelul a fost lansat cu prilejul unei vizite la locul unuia dintre masacrele comise de nazisti,. continuă pe Antena3

Noul presedinte al Italiei lanseaza un apel la unitate impotriva terorismului

Noul presedinte al Italiei, Sergio Mattarella, a lansat sambata un apel la unitate impotriva terorismului, cu prilejul unei vizite la locul unuia dintre masacrele comise de nazisti.

Judecatorul Sergio Mattarella este noul PRESEDINTE al Italiei

Judecatorul Sergio Mattarella a obtinut sambata 505 voturi din partea marilor electori, suficiente pentru a devenit presedintele Italiei, potrivit numaratorii voturilor care inca nu s-a incheiat in.

Italia are un nou presedinte, pe Sergio Mattarella

Judecatorul Sergio Mattarella a fost ales presedintele Italiei, cu 665 de voturi, cu mult peste cele 505 voturi necesare, potrivit rezultatelor oficiale, relateaza AFP.

Sergio Mattarella a fost ales presedintele Italiei

Parlamentul italian l-a ales pe Sergio Mattarella, fost judecator la Curtea Constitutionala, drept presedinte al tarii. Premierul Matteo Renzi, cel care l-a recomandat pe Mattarella pentru functia de presedinte, a inregistrat un castig politic important pentru partidul sau, anunta Wall Street Journal WSJ).

VIDEO Sergio Mattarella, ales presedinte al Italiei

Judecatorul constitutional Sergio Mattarella a obtinut sambata dimineata cele 505 voturi necesare pentru a deveni presedintele Republicii italiene, potrivit numaratorii voturilor, inca in desfasurare in Parlamentul italian, transmite AFP.

Sergio Mattarella a fost ales presedinte al Italiei

Sergio Mattarella a fost ales sambata presedintele Italiei, el obtinand cele 505 de voturi necesare in forul legislativ de la Roma, informeaza AFP. Politician de centru-stanga si totodata judecator la Curtea.

Sergio Mattarella a fost ales presedintele Italiei

Judecatorul Sergio Mattarella a obtinut sambata 505 voturi din partea marilor electori, suficiente pentru a devenit presedintele Italiei, potrivit numaratorii voturilor care inca nu s-a incheiat in Parlament.

Sergio Mattarella a fost ales presedintele Italiei

Sergio Mattarella a fost ales, astazi, presedintele Italiei, obtinand cele 505 de voturi necesare in forul legislativ de la Roma, scrie presa straina.

George Maior, noul presedinte al Academiei de Stiinte Militare

George Maior, fostul director al Serviciului Roman de Informati a fost ales, joi, presedinte al Academiei de Stiinte Militare. in cadrul sedintei, Maior a subliniat importanta alinierii la standardele excelentei academice si cercetarii de varf si a vorbit despre nevoia unei viziuni strategice si integrarea in sistemul de raspuns la marile provocari ale zilelor noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )