Libnet.ro
UNICEF

22:00

Italia ia in calcul prelungirea starii de urgenta din cauza noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
Italia ia in calcul prelungirea starii de urgenta din cauza noului coronavirus

Premierul italian Giuseppe Conte a declarat vineri ca ia in calcul sa prelungeasca starea de urgenta instituita din cauza pandemiei de covid-19 si care expira la 31 iulie. continuă pe Adevărul

Premierul Giuseppe Conte nu exclude prelungirea starii de urgenta dupa 31 iulie in Italia

Premierul italian Giuseppe Conte a declarat astazi ca este posibil ca starea de urgenta instituita din cauza pandemiei de COVID-19 si care expira la 31 iulie sa fie prelungita si dupa aceasta data.

Premierul Italiei nu exclude prelungirea starii de urgenta dupa 31 iulie

Premierul italian Giuseppe Conte a declarat astazi ca este posibil ca starea de urgenta instituita din cauza pandemiei de COVID-19 si care expira la 31 iulie sa fie prelungita si dupa aceasta data.

NELU TATARU: in prezent nu iau in calcul reintroducerea starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, la Constanta, privind posibilitatea organizarii alegerilor locale la toamna, ca mai intai vrea sa vada ca nu vor mai fi cresteri ale numarului cazurilor de coronavirus si ca exista o legislatie specifica, mentionand totodata ca in prezent nu ia in calcul reintroducerea starii de urgenta, conform Agerpres.

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (II)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. Aceasta este partea a doua a analizei si o sa puteti citi despre criza Covid si comertul ilicit, contrabanda de tigari si despre cum poti recunoaste produsele contrafacute si diferenta fata de cele originale.

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (I)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. in articol puteti citi pe larg despre comertul ilicit, cat de mare este valoarea sa, care sunt produsele falsificate cel mai des si cum s-au adaptat infractorii la noile realitati de dupa izbucnirea crizei Covid-19.

Italia solicita restrictii pentru calatorii din afara UE, pe fondul cresterii numarului de infectari cu COVID-19

Italia a cerut, miercuri, noi masuri de protectie pentru pasagerii care calatoresc in tarile Uniunii Europene din afara blocului pentru a bloca raspandirea noului coronavirus. Italia a suspendat toate.

CORONAVIRUS |Italia interzice intrarea in tara a persoanelor care au fost in Republica Moldova in ultimele 14 zile

Italia a interzis intrarea in tara a persoanelor provenite sau care au fostin Republica Moldova si inalte 12 statein ultimele 14 zile, din cauza numarului mare de cazuri de coronavirus. Pe.

VIDEO Protestatarii sarbi au luat cu asalt Parlamentul din cauza revenirii la masurile de carantina

Mai multi sustinatori ai opozitiei au luat cu asalt cladirea Parlamentului din Belgrad, dupa ce presedintele Aleksandar Vucic a impus masuri restrictive pentru a opri raspandirea coronavirusului.

inca un stat anunta restrictii severe din cauza exploziei cazurilor COVID-19: Numarul celor care vin cu avionul, drastic limitat

Guvernul Australiei a fost de acord sa reduca numarul sosirilor internationale cu putin peste jumatate pe toate aeroporturile pentru a asigura gestionarea corecta a riscului de infectii cu COVID-19 din sistemul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )