Libnet.ro
UNICEF

01:06

Italia: Cincisprezece romani acuzati de activitati mafiote, condamnati la inchisoare intre 5 si 15 ani

B1 B1,
Italia: Cincisprezece romani acuzati de activitati mafiote, condamnati la inchisoare intre 5 si 15 ani

Cincisprezece romani gasiti vinovati de participare la activitati mafiote au fost condamnati la pedepse cuprinse intre 5 si 15 ani de inchisoare, in orasul italian Torino. Este pentru prima data cand mai m. continuă pe B1

Cincisprezece romani acuzati de activitati mafiote, condamnati la inchisoare in Italia

Cincisprezece romani gasiti vinovati de participare la activitati mafiote au fost condamnati la pedepse cuprinse intre cinci si 15 ani de inchisoare, in orasul italian Torino, relateaza site-ul LaPresse. it.

Cincisprezece romani acuzati de activitati mafiote, condamnati la inchisoare in Italia

Cincisprezece romani gasiti vinovati de participare la activitati mafiote au fost condamnati la pedepse cuprinse intre cinci si 15 ani de inchisoare, in orasul italian Torino, relateaza site-ul.

15 romani, acuzati de activitati mafiote, condamnati la inchisoare in Italia

15 romani au fost condamnati la pedepse cuprinse intre cinci si 15 ani de inchisoare, in orasul italian Torino, ei fiind gasiti vinovati de participare la activitati mafiote, potrivit LaPresse. it.

Italia: Sase romani au murit intr-un accident rutier produs la periferia Romei

Sase romani au murit, iar trei au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau s-a lovit cu o autoutilitara, sambata dimineata, pe Autostrada A1 din Italia, la periferia orasului Roma, potrivit site-ului.

UPDATE Grav accident in Italia: Sase romani au murit, iar doi au fost raniti - MAE

Sase romani au murit si doi au fost raniti, in urma unui accident rutier produs pe o autostrada din Italia, informeaza Directia Comunicare si Purtator de Cuvant a MAE, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Italia. Sase romani au MURIT intr-un GRAV accident rutier

Sase romani si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, petrecut sambata noapte, pe autostrada ce leaga Roma de Napoli, in dreptul localitatii Colleferro. in teribililul incident au pierit o fetita de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )