Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un italian, prins conducand cu 203 km/h, pe Autostrada Transilvania

România Liberă România Liberă,
Un italian, prins conducand cu 203 km/h, pe Autostrada Transilvania

Un barbat de 58 de ani, cetatean italian, circula cu viteza de 203 km/h, pe Autostrada Transilvania, in judetul Cluj, fiind amendat cu 810 lei si fiindu-i suspendat permisul pentru trei luni, informeaza Politia Romana. continuă pe România Liberă

Un italian, prins conducand cu 203 km/h, pe Autostrada Transilvania

Inconstienta pe autostrada Transilvania. Un italian a fost prins de politisti in timp ce conducea cu o viteza mult peste limita legala. Aparatul radar a indicat 203 km/h. Barbatul a fost amendat cu 810 lei si.

Un italian a ramas fara permis dupa ce a fost prins gonind cu 203 km la ora, pe Autostrada Transilvania

Un barbat de 58 de ani, cetatean italian, a ramas fara permis dupa ce a fost prins de politisti circuland cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania, in judetul Cluj. Soferul a fost amendat cu 810 lei si a ramas fara permis pentru trei luni, informeaza Politia Romana.

Sofer prins conducand cu 203 kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui

Politistii au depistat, in noaptea de vineri spre sambata, un tanar de 26 de ani, in timp ce conducea cu 203 kilometri pe ora pe Autostrada Bucuresti Constanta A2). Acesta a fost amendat cu 810 lei si i-a fost suspendat permisul de conducere pentru trei luni.

Un italian, prins cand conducea cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania

Un barbat de 58 de ani, cetatean italian, a fost prins de politisti, duminica, in timp ce circula cu viteza de 203 km/h, pe Autostrada Transilvania, in judetul Cluj. Conducatorul auto, care circula cu o viteza.

Sofer amendat pe Autostrada Soarelui dupa ce a fost prins conducand cu 203 km/h

Politistii au depistat, in noaptea de vineri spre sambata, un tanar de 26 de ani, in timp ce conducea cu 203 km/h pe Autostrada Soarelui. in jurul orei 00. 22, politistii de la Biroul de Politie Autostrada .

Un sofer a fost prins cu 203 km/h pe autostrada

Tanarul a fost amendat cu 810 lei si i s-a suspendat permisul pe trei luni.

Cluj: Cetatean german, amendat cu 800 de lei. A fost prins conducand cu 218 km/h pe A3

Un cetatean german a fost prins de oamenii legii in timp ce conducea cu 218 km/h, pe Autostrada Transilvania, intre Gilau si Turda, in judetul Cluj, relateaza Mediafax. El a fost sanctionat cu amenda de 810 lei si suspendarea permisului pentru 90 de zile.

Zbura cu 203 km/h pe autostrada. Soferul a fost prins si amendat

Un tanar de 26 de ani, care conducea cu 203 km/h pe Autostrada Soarelui, in noaptea de vineri spre sambata, a fost prins de politisti si sanctionat conform legii. Barbatul a fost depistat la km. 157, pe sensul.

Un neamt a fost prins de politisti in timp ce conducea cu 218 kilometri la ora pe Autostrada Transilvania

Un cetatean neamt a fost prins in timp ce conducea pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers spre Turda, cu 218 kilometri pe ora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )